Închide meniul

Fanii lui Dinamo au plătit salariile pentru luna ianuarie! Cu cât s-au redus datoriile pentru obţinerea licenţei

Antena Sport Publicat: 26 februarie 2021, 9:32

Fanii lui Dinamo au plătit salariile pentru luna ianuarie! Cu cât s-au redus datoriile pentru obţinerea licenţei

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Fanii lui Dinamo, anunţ important pentru viitorul clubului

  • Anunţul făcut de DDB
  • La cât se ridică datoriile pentru licenţă

Dinamo o întâlneşte în această seară, de la 20:30, pe Viitorul. Fanii au vândut din nou bilete virtuale cu care ar fi umplut aproape toată Arena Naţională. Numărul total de bilete virtuale vândute a ajuns de la începutul campaniei la peste 230.000! Fanii din DDB au mai anunţat şi scăderea datoriilor pentru licenţă de la 1,2 milioane de euro la 800.000 de euro. Şi jucătorii au primit veşti bune. Au încasat salariile pentru luna ianuarie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

DDB a plătit 400.000 de euro din datoriile pentru licenţă

"Avem câteva împliniri și câteva vești bune pe care dorim să le împărtășim cu tine, mai ales că ești unul dintre cei care au contribuit la realizarea lor: am reușit să reducem datoriile în vederea primirii licenței, de la 1.200.000 € la 800.000 €. Această reducere a datoriilor a fost posibilă prin sumele care provin din înscrierile în DDB și din cumpărarea de bilete la meciurile de acasă.

Continuăm și negocierile cu toți cei față de care avem datorii de stins. Am achitat salariile jucătorilor pe luna ianuarie. Totul din banii strânși de suporteri. Am achitat datoriile și chiriile pentru Centrul de Copii și Juniori. Am trecut de 14.500 de membri DDB. Avem cea mai mare Comunitate Socios din Estul Europei. NU NE OPRIM! În ritmul acesta, obiectivul nostru de a depăși 20.000 de membri până la sfârșitul anului, este ușor de realizat. 

Reclamă

Am lansat precomenzile pentru tricourile oficiale de joc de la Macron inscripționate cu numele suporterilor, pentru a strânge o parte din banii de licență. Astăzi, la ora meciului cu Viitorul vom depăși 6.500.000,00 lei pe platforma DDB. Asta înseamnă 1.332.000,00€. Și nu ne oprim! Peste 2.500 de persoane au ales să redirecționeze 3,5 din banii opriți de Stat pe anul 2020 către DDB. Am început să punem la dispoziția oamenilor de afaceri dinamoviști contracte de sponsorizare, prin care pot redirecționa către Asociația PCH până la 20% din impozitul datorat Statului. 

Am încheiat o intelegere cu producătorul auto japonez Suzuki și vom oferi la fiecare sold, prin tragere la sorți, câte un autoturism Suzuki Swift, în valoare de 11.400 €. Avem trei sold out-uri consecutive pe Arena Națională și unul pe stadionul Dinamo. Cu meciul de astăzi, vom ajunge la 235.000 de bilete vândute de la începutul anului!”, se arată în comunicatul fanilor dinamovişti.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo
Liga 1 • 28 mart., 20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită
Liga 1 • 28 mart., 15:42
Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!”
Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo
Liga 1 • 28 mart., 9:40
„O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo
Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo
Liga 1 • 27 mart., 21:41
„Asta le mai lipsea!” Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo: „Va fi un dezavantaj!”
Mihai Stoica a reacționat, după ce Dinamo a decis să plece din București. Ce a transmis oficialul rivalei FCSB.
Liga 1 • 27 mart., 21:25
Mihai Stoica a reacționat, după ce Dinamo a decis să plece din București: „În Ștefan cel Mare juca cu stadionul gol!”