Închide meniul

Fanii lui Dinamo au plătit salariile pentru luna ianuarie! Cu cât s-au redus datoriile pentru obţinerea licenţei

Antena Sport Publicat: 26 februarie 2021, 9:32

Reclamă
Fanii lui Dinamo au plătit salariile pentru luna ianuarie! Cu cât s-au redus datoriile pentru obţinerea licenţei

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Fanii lui Dinamo, anunţ important pentru viitorul clubului

Dinamo o întâlneşte în această seară, de la 20:30, pe Viitorul. Fanii au vândut din nou bilete virtuale cu care ar fi umplut aproape toată Arena Naţională. Numărul total de bilete virtuale vândute a ajuns de la începutul campaniei la peste 230.000! Fanii din DDB au mai anunţat şi scăderea datoriilor pentru licenţă de la 1,2 milioane de euro la 800.000 de euro. Şi jucătorii au primit veşti bune. Au încasat salariile pentru luna ianuarie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

DDB a plătit 400.000 de euro din datoriile pentru licenţă

"Avem câteva împliniri și câteva vești bune pe care dorim să le împărtășim cu tine, mai ales că ești unul dintre cei care au contribuit la realizarea lor: am reușit să reducem datoriile în vederea primirii licenței, de la 1.200.000 € la 800.000 €. Această reducere a datoriilor a fost posibilă prin sumele care provin din înscrierile în DDB și din cumpărarea de bilete la meciurile de acasă.

Continuăm și negocierile cu toți cei față de care avem datorii de stins. Am achitat salariile jucătorilor pe luna ianuarie. Totul din banii strânși de suporteri. Am achitat datoriile și chiriile pentru Centrul de Copii și Juniori. Am trecut de 14.500 de membri DDB. Avem cea mai mare Comunitate Socios din Estul Europei. NU NE OPRIM! În ritmul acesta, obiectivul nostru de a depăși 20.000 de membri până la sfârșitul anului, este ușor de realizat. 

Am lansat precomenzile pentru tricourile oficiale de joc de la Macron inscripționate cu numele suporterilor, pentru a strânge o parte din banii de licență. Astăzi, la ora meciului cu Viitorul vom depăși 6.500.000,00 lei pe platforma DDB. Asta înseamnă 1.332.000,00€. Și nu ne oprim! Peste 2.500 de persoane au ales să redirecționeze 3,5 din banii opriți de Stat pe anul 2020 către DDB. Am început să punem la dispoziția oamenilor de afaceri dinamoviști contracte de sponsorizare, prin care pot redirecționa către Asociația PCH până la 20% din impozitul datorat Statului. 

Am încheiat o intelegere cu producătorul auto japonez Suzuki și vom oferi la fiecare sold, prin tragere la sorți, câte un autoturism Suzuki Swift, în valoare de 11.400 €. Avem trei sold out-uri consecutive pe Arena Națională și unul pe stadionul Dinamo. Cu meciul de astăzi, vom ajunge la 235.000 de bilete vândute de la începutul anului!”, se arată în comunicatul fanilor dinamovişti.

Reclamă
Reclamă
Reclamă
Recomandări

Va reuşi Simona Halep să obţină prima victorie, după revenirea pe teren?

Loading ... Loading ...
Citește și:
8:32

VIDEOBernadette Szocs şi Ovidiu Ionescu, eliminaţi în sferturile China Smash 2024

8:30

Luis Enrique, discurs exploziv după Arsenal – PSG 2-0: „Nu am de gând să-ți explic tactica pentru că nu ai înțelege-o”

0:01

Robert Lewandowski, bornă impresionantă la Barcelona, la 36 de ani! Capitolul la care este depăşit doar de Cristiano Ronaldo

23:59 1 oct.

VideoNota primită de Florinel Coman după ce a reuşit un dublu assist de senzaţie în Al Gharafa – Al Ain 4-2, LIVE în AntenaPLAY!

23:55 1 oct.

Arsenal, Barcelona şi Manchester City, victorii clare în Champions League! Borussia Dortmund a făcut scorul serii! Rezultatele

23:33 1 oct.

Karim Adeyemi, hat-trick superb în „măcelul” Borussia Dortmund – Celtic! Jucătorul cu origini româneşti, meci de senzaţie

1 VideoLuiza, soţia lui Cătălin Zmărăndescu, interviu rar despre familia sa: „Vrea să fie şef!” Pasiunea neaşteptată a fiicei sale 2 VIDEOLiga Campionilor Asiei | Al Gharafa – Al Ain 4-2 a fost live în AntenaPLAY! Meci de vis pentru Florinel Coman 3 Cosmin Bărcăuan, avertisment teribil pentru FCSB înaintea meciului cu PAOK: „Este infern! Îi ia de pe tunel!” 4 Dennis Man, criticat de italieni, chiar şi după golul marcat în Parma – Cagliari 2-3: „Nu poţi juca 10 minute” 5 Adrian Mititelu a făcut anunţul: cine e antrenorul lui FCU Craiova! De ce s-a prăbuşit echipa din Bănie 6 Suma uriaşă strânsă de David Popovici în doar 24 de ore pentru copiii cu dizabilităţi. „Sunt copleşit!”
Citește și