Închide meniul

Fatih Terim a fost externat! Primele imagini cu antrenorul lui Olimpiu Moruțan și Alexandru Cicâldău după ce a părăsit spitalul

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 8 decembrie 2021, 17:48

Fatih Terim a fost externat! Primele imagini cu antrenorul lui Olimpiu Moruțan și Alexandru Cicâldău după ce a părăsit spitalul

Fatih Terim a fost externat

Profimedia

Fatih Terim s-a confruntat cu o problemă gastrointestinală, dar starea lui a fost stabilă pe tot parcursul perioadei cât a fost internat. „Împăratul” este pregătit să stea pe banca formației Cim Bom la meciul cu Lazio, din ultima etapă a grupelor Europa League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fatih Terim a fost externat din spital

Turcii au surprins primele imagini după ce Terim a fost externat și a aterizat în Italia, pentru meciul cu Lazio.


În vârstă de 68 de ani, Fatih Terim a fost internațional turc, evoluând pe postul de fundaș, iar în prezent e unul dintre cei mai apreciați antrenori din Turcia. Terim a început fotbalul la Adana Demirspor, dar a scris istorie la Galatasaray, unde s-a transferat în 1974 și a jucat până la finalul carierei, în 1985. A jucat 327 de meciuri în tricoul lui Galatasaray.

Citește și:

Fatih Terim i-a adus pe Olimpiu Moruțan și Alexandru Cicâldău la Galatasaray

La începutul acestui sezon, Fatih Terim i-a convins pe șefii lui Galatasaray să arunce peste 10 milioane de euro pentru serviciile lui Cicâldău și Moruțan. La trei luni de la transferuri, turcii îi elogiază pe jucătorii români, în special pe fostul jucător al Universității Craiova. 

Galatasaray a remizat cu Altay, scor 2-2, iar presa din Turcia consideră că echipa lui Fatih Termin a devenit „dependentă” de Alexandru Cicâldău. Jurnaliştii îl numesc pe mijlocaş „maestrul de la mijlocul terenului” şi anunţă că gruparea „Cim-Bom-Bom” este arma secretă a „Împăratului”.

Reclamă

„Absența lui Cicâldău, care nu a fost în lot din motive medicale, a dus la pierderea meciului. Valoarea mijlocașului român este înțeleasă mai bine atunci când lipsește. Cicâldău este cea mai importantă piesă a jocului de tranziție, care probabil este singura strategie a lui Galatasaray în acest sezon. Pe scurt, lui Galatasaray i-a lipsit maestrul de la mijlocul terenului, probabil inima jocului, și nimeni nu a înțeles ce a vrut să joace fără el”, scriu turcii de la TRT Spor.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:30 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos LIVE VIDEO (20:30)! Duel pentru titlul din Grecia! Aris – Olympiacos se joacă ACUM în AntenaPLAY 19:18 LIVE TEXTFarul – Rapid 0-0. Gol anulat pentru Louis Munteanu. Duel „de foc” la Ovidiu pentru un loc în cupele europene 18:59 FotoPrima reacţie a iubitei lui Olimpiu Moruţan, după ce mijlocaşul român a suferit o accidentare horror şi e OUT de la EURO 2024 18:36 Programul României de la Campionatul European de handbal! Când va avea loc meciul de debut al „tricolorelor” 18:16 Rafael Nadal, veşti proaste înaintea debutului de la Madrid! Participarea la Roland Garros, sub semnul întrebării 18:10 VIDEOLamia – PAOK 1-1 a fost live în AntenaPLAY! Remiză dramatică pentru Răzvan Lucescu! PAOK a egalat în minutul 90+10 17:59 Bogdan Lobonţ, „revoluţie” în primul 11 la Rapid! Jucătorul titularizat în premieră în acest sezon, pentru duelul cu Gică Hagi 17:43 Preşedintele Formula 1™, replică acidă pentru Max Verstappen şi Fernando Alonso: „E vorba despre respectul faţă de fani” 17:33 „E ceva ciudat la acest copil!” Motivul pentru care Ianis Hagi va merge la EURO 2024, deşi e rezervă la Alaves 17:11 Bayer Leverkusen aduce întăriri de la Real Madrid! Jucătorul dorit insistent de Xabi Alonso Vezi toate știrile
Citește și