Închide meniul

FC Botoşani – FCSB 0-2 | Gigi Becali are o nouă "perlă" de milioane. "Nici nu mai ştim care este piciorul lui de bază". Darius Olaru se cere la naţională!

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 28 februarie 2021, 20:28

FC Botoşani – FCSB 0-2 | Gigi Becali are o nouă "perlă" de milioane. "Nici nu mai ştim care este piciorul lui de bază". Darius Olaru se cere la naţională!

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Darius Olaru s-a remarcat în FC Botoşani - FCSB 0-2

Mijlocaşul de 22 de ani a trimis o "bombă" la care Hankic a încercat degeaba să intervină. Mingea s-a dus sub transversală!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Darius Olaru, gol superb în victoria obţinută de FCSB la Botoşani

Olaru a înscris pentru a doua etapă la rând. Chiar dacă este dreptaci la bază, toate cele cinci goluri ale "perlei" lui Becali au fost înscrise cu piciorul stâng. Toni Petrea l-a felicitat pe jucătorul care are o cotă de 2 milioane de euro.

"A marcat din nou cu piciorul stâng, nu mai ştiu care e piciorul lui de bază. Pe lângă faptul că a marcat, a depus şi un travaliu deosebit. Evoluţiile lui cresc, cred că şi cei de la echipa naţională sunt bucuroşi de forma lui", a declarat Toni Petrea după FC Botoşani – FCSB 0-2.

Darius Olaru încă nu a făcut pasul la naţionala de seniori. Are 11 apariţii în tricoul României U21.

"Dacă s-ar putea, cât mai mulţi. Pe de altă parte să am cât mai mulţi şi la antrenament, să pregătesc play-off-ul. Dar nu e treaba mea, e a selecţionerilor", a mai spus antrenorul lui FCSB.

Reclamă

Toni Petrea l-a trimis încă din primul minut pe Florinel Coman, cel care tocmai a fost implicat într-un scandal uriaş. "Mbappe" de România s-a ales cu dosar penal după ce a gonit pe Austostrada Soarelui cu 165 km/h. Fotbalistul lui FCSB nu avea permis valabil în România.

"În momentul în care intră pe teren nu mai contează alte probleme. E un tânăr care trebuie să treacă peste acest moment şi să înveţe din ce i se întâmplă în viaţă. Totuşi, nu cred că vor fi probleme", a reacţionat Petrea.

Răzvan Raţ l-a sfătuit pe Mirel Rădoi să nu-l cheme pe Florinel Coman

Răzvan Raţ i-a transmis un mesaj lui Mirel Rădoi. L-a sfătuit pe selecţioner să nu îl convoace pe "Mbappe" Coman pentru meciurile din luna martie cu Macedonia de Nord, Germania şi Armenia.

Reclamă 4 / 0/3

"Florinel Coman este într-o situaţie urâtă, ca să spunem aşa, iar din punct de vedere psihologic nu este la cel mai înalt nivel. Eu nu l-aş convoca în momentul acesta, deoarece cred că este afectat de ceea ce se întâmplă", a precizat Raţ pentru AS.ro.

Atacantul de 22 de ani a fost convocat ultima dată în meciul cu Austria, din Liga Naţiunilor. Tricolorii s-au impus cu 3-2 la Klagenfurt, iar Coman i-a pasat decisiv lui Alibec la golul din minutul 3.

Recomandări
  • Darius Olaru, gol superb în poarta moldovenilor
  • Ce i-a transmis Toni Petrea lui Mirel Rădoi

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:39 FCU Craiova – Dinamo, LIVE TEXT, 17:30! Duel „de foc” pentru evitarea retrogradării! Echipele probabile 15:17 „Ştiu să tund foarte bine!” Un jucător de la FCSB şi-a făcut planurile, după retragere 14:42 Sold-out la derby-ul FCSB – Rapid! Anunţul de ultim moment al lui Mihai Stoica 14:17 LIVE VIDEOLeicester – West Brom se joacă ACUM! Trei meciuri din Championship se văd azi în AntenaPLAY 14:11 Video„A fost o sperietură zdravănă” Carlos Sainz, după accidentul din calificările din China: „Asta mi-a permis să continui” 13:59 EXCLUSIV„Nu ne gândim la petreceri!” Liderul galeriei FCSB-ului, mesaj clar înaintea derby-ului cu Rapid! Ce a spus despre Gigi Becali 13:45 LIVE VIDEOBari – Pisa se joacă ACUM, în AntenaPLAY! Duel între George Pușcaș și Marius Marin în Serie B 13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” 13:00 LIVE VIDEOFIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Calificările sunt ACUM, în AntenaPLAY 12:39 „E strigător la cer!” Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar Vezi toate știrile
Citește și