Închide meniul

FC Voluntari – Astra 1-3. Constantin Budescu a făcut din nou spectacol şi aşteaptă oferta lui Gigi Becali. "Nu are rost să vorbim despre milioane de euro!"

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 3 februarie 2021, 17:17

FC Voluntari – Astra 1-3. Constantin Budescu a făcut din nou spectacol şi aşteaptă oferta lui Gigi Becali. "Nu are rost să vorbim despre milioane de euro!"

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Constantin Budescu, gol şi assist cu FC Voluntari

Mijlocaşul la care visează Gigi Becali i-a oferit un assist superb lui Albert Stahl, la golul de 1-0. În minutul 14, Budescu a trimis cu o precizie uluitoare o pasă de peste 40 de metri. L-a lăsat pe coechipierul său singur cu portarul advers, iar Stahl a marcat din a doua încercare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Constantin Budescu, cel mai bun jucător în FC Voluntari – Astra 1-3

În prelungirile primei reprize, Budescu şi Stahl au făcut schimb de roluri. Internaţionalul român l-a driblat pe Marcos Lavin şi şi-a trecut numele pe tabelă. Astra a condus chiar şi la scor de neprezentare. Valentin Gheorghe (51) a şutat din marginea careului, mingea a lovit ambele bare şi a intrat în poartă.

Ilfovenii au reuşit să înscrie golul de onoare prin Ion Gheorghe (70). A fost o simplă consolare pentru FC Voluntari, echipă care n-a mai bătut pe nimeni din noiembrie. Trupa lui Bogdan Andone a cedat cu 1-3 şi rămâne pe penultimul loc în Liga 1.

"Ne bucurăm că am reuşit să câştigăm, după trei meciuri bune în care am făcut doar egaluri. Aveam mare nevoie de puncte. Sunt ok, după cum se vede. Mă bucur că am reuşit, sper s-o ţinem aşa. Suntem pe un drum bun. Suntem bine fizic, cu toate că ne antrenăm pe terenuri grele. 

Probabil că ne ajută şi meciurile dese, pentru că ne pregătim doar la meci. Aşteptăm ca domnul Niculae să plătească ce e de plătit. Jucăm de plăcere, ne facem treaba şi, dacă vin banii, e cu atât mai bine", a declarat Constantin Budescu la Telekom Sport.

Reclamă

Starul Astrei a vorbit şi despre posibila sa revenire la FCSB. Budescu i-a transmis lui Gigi Becali că nu are motive să îi plătească acea clauză de reziliere de 900.000 de euro.

"Dacă o să vină vreo ofertă, e cu atât mai bine. Nu e nicio ofertă clară. Ce să ceară? (n.r. – conducerea Astrei). Mai am două luni şi sunt liber, vor fi liber de contract. Nu cred că mai are rost să vorbim despre milioane de euro sau sute de mii.

O să fie un meci foarte frumos (n.r. – Dinamo – FCSB), e acea rivalitate. Mă duc acasă şi mă uit la meci", a precizat Budescu.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:16 Marian Iancu a spus, chiar de ziua lui Dan Şucu, ce ar face dacă l-ar întâlni pe patronul Rapidului! 20:57 Lăcrămioara Perijoc, în finala Campionatelor Europene de Box de la Belgrad! A învins-o pe Niamh Fay, în semifinale 20:50 Scandal Mircea Rednic – Dorinel Munteanu, după UTA – Oţelul 3-1: „Nu vorbeşti de antrenorul advers când pierzi” 20:30 Rafael Nadal, în turul 2 la ATP Masters Madrid! A trecut în două seturi de un adversar de 16 ani 20:13 „S-a lăsat ispitit de bani!” Helmut Duckadam, atac direct la adresa lui Andrei Vlad! Verdict dur despre rezerva de la FCSB 20:10 Universitatea Craiova – CFR Cluj LIVE TEXT (21:45). Oltenii lui Costel Gâlcă atacă locul 2 din Liga 1! Echipele de start 20:03 George Puşcaş a fost operat! Cât va lipsi de pe teren atacantul naţionalei 19:27 Dorinel Munteanu şi-a luat la ţintă jucătorii după înfrângerea cu UTA: „Greşeli de curtea şcolii, dezamăgirea e mare” 19:26 „Am urmărit tot sezonul!” Federico Piovaccari nu a uitat-o pe FCSB! Mesaj superb pentru jucătorii lui Gigi Becali 19:12 Sorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! A învins-o pe Alexandra Eala cu 6-3, 6-7 (6/8), 6-4 Vezi toate știrile
Citește și