Închide meniul

FCSB a găsit antidotul pentru Covid-19. Toni Petrea și Thomas Neubert s-au vindecat și revin la echipă!

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 27 septembrie 2020, 10:21

FCSB a găsit antidotul pentru Covid-19. Toni Petrea și Thomas Neubert s-au vindecat și revin la echipă!

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Toni Petrea și Thomas Neubert, testați negativ

Toni Petrea a învins virusul și se poate alătura lotului, anunță Prosport. Roș-albaștrii primesc și alte întăriri. S-a vindecat și preparatorul fizic Thomas Neubert.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Toni Petrea și Thomas Neubert nu mai au Covid-19

Toni Petrea a lipsit în meciuri extrem de importante pentru FCSB. Fără el pe bancă, bucureștenii au fost învinși de Slovan Liberec și au fost eliminați de Slovan Liberec. Mihai Pintilii a fost antrenor principal cât timp Petrea a stat în izolare.

Cu mari probleme de lot în disputa cu cehii, FCSB a primit vești excelente înaintea confruntării cu Poli Iași care va fi astăzi, de la ora 21:45, în format LIVE TEXT pe AS.ro. Andrei Vlad, Florin Tănase, Darius Olaru, Sergiu Buş, Ovidiu Popescu şi Andrei Miron s-au vindecat și pot juca în Copou. Din păcate pentru roș-albaștri, mai sunt 9 fotbaliști care au coronavirus.

Lista jucătorilor de la FCSB infectaţi cu Covid-19

Iulian Cristea – fundaş
Ionuț Vînă – mijocaș
Andrei Pandele – mijlocaș
Alexandru Buziuc – atacant
Olimpiu Moruțan – mijlocaș
Marius Briceag – fundaș
Florinel Coman – mijlocaș
Vali Crețu – fundaș
Dennis Man – atacant

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” 10:49 Conducerea Barcelonei a reacţionat, după ce Xavi s-a hotârât să continue la echipă! Care a fost momentul decisiv pentru antrenor 10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” 9:54 SUA au anunţat primii jucători care merg la Campionatul Mondial de hochei, LIVE în AntenaPLAY! Ce staruri din NHL merg în Cehia 9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur este invitatul lui Dan Pavel! Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” Vezi toate știrile
Citește și