Închide meniul

FCSB a plecat în Turcia! Cantonament de lux pentru liderul din Liga 1. Noutăţi în lotul lui Toni Petrea

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 3 ianuarie 2021, 11:49

FCSB a plecat în Turcia! Cantonament de lux pentru liderul din Liga 1. Noutăţi în lotul lui Toni Petrea

Instagram FCSB

FCSB a plecat pentru a se antrena în Antalya

Trei juniori au fost luaţi să se antreneze alături de Dennis Man şi Florin Tănase. Toni Petrea îi are la dispoziţie pe Gabriel Fulga (16 ani), Aurelian Ciuciulete (17 ani) şi Adrian Niţă (17 ani).

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Starurile de la FCSB, în cantonament în Antalya

"Roș-albaștrii au plecat duminică dimineață spre Antalya, unde se vor pregăti pentru returul sezonului regular. Delegația FCSB a ajuns la Gloria Sports Arena, unde echipa va efectua, în această seară, primul antrenament din Turcia", au anunţat conducătorii liderului din Liga 1 pe Instagram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by FCSB (@fcsbofficial)

Cristian Dumitru, Marius Briceag, Ştefan Cană şi Gabi Enache sunt jucătorii pe care nu se mai bazează FCSB în meciurile rămase din acest sezon. Enache este chiar primul jucător plecat de la echipa lui Becali şi le-a transmis fanilor că se simte excelent.

Reclamă

Olimpiu Moruţan poate pleca pe o sumă record de la FCSB

Olimpiu Moruţan poate da lovitura vieţii. FCSB are o ofertă de 10.5 milioane de euro, iar, conform surselor AS.ro, salariul este într-adevăr unul uriaş pentru un jucător român: două milioane de euro.

Oferta vine din Emiratele Arabe Unite din partea emirului care deţine mai multe echipe din fotbalul mondial, printre care şi Manchester City. Există foarte mari şanse ca Moruţan să nu rămână în Emirate, ci să fie apoi readus în Europa.

"Părerea mea e că Olimpiu Moruţan e mai bun decât nivelul din zona Golfului. El trebuie să joace încă un an la FCSB, constant, cu numărul 10, după care trebuie să fie vândut în Europa pe o sumă foarte mare, dacă joacă în Europa League sau Champions League.

Reclamă 4 / 0/3

Dacă ar fi să îi dau un sfat, l-aş mai ţine un an după care ar pleca în Spania, Italia, unde se joace fotbal. Este altruist, joacă pentru jucătorii de la FCSB şi pentru ofertele lor.

E extraordinar. El trebuie jucat în spatele vârfurilor. Este unul dintre cei mai talentaţi români din ultimii ani. Cu tot respectul pentru Hagi, el e mai bun decât Ianis", a spus Iftime, pentru AntenaSport.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor Vezi toate știrile
Citește și