Închide meniul

”FCSB are jucători de o calitate individuală fantastică!” Emil Săndoi, resemnat după eșecul cu roș-albaștrii. Ce a spus despre Costea

Gal Dorin Publicat: 2 noiembrie 2020, 20:33

Reclamă
”FCSB are jucători de o calitate individuală fantastică!” Emil Săndoi, resemnat după eșecul cu roș-albaștrii. Ce a spus despre Costea

Emil Săndoi este antrenorul celor de la Chindia

SportPictures / Flaviu Buboi / Sport Picture via Hepta

”FCSB are câțiva jucători de o calitate individuală fantastică. Trebuie să știți că, dacă în campionatele trecute a avut evoluții bune, dar cu fluctuații destul de mari, acum se vede că, cu excepția perioadei în care au avut COVID-19, în momentul în care le-au revenit jucătorii au început să joace constant bine.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Per total, este o victorie meritată a FCSB-ului”, a recunoscut Emil Săndoi la finalul meciului.

Emil Săndoi: ”Când greșești cu FCSB, poți oricând să fii taxat”

Tehnicianul a subliniat cele câteva greșeli făcute de băieții săi care au făcut ca formația bucureșteană să se impună fără mari emoții.

”Îmi pare rău că am făcut acea greșeală în prima repriză la o fază fixă, nu aveam voie să luăm gol acolo pentru că avem anumite poziții pe care trebuie să le aibă fiecare jucător.

Am făcut niște greșeli care ne-au costat. În momentul în care greșești cu FCSB ul poti oricând să fii taxat. Dacă nu intram la pauză în deficit, poate altfel stăteau lucrurile.

Reclamă

Și noi am avut câteva oportunități de care ar fi trebuit să profităm, nu am făcut-o. A mai avut și Popa, a mai avut și Cherchez la o pasă a lui Neicuțescu unde puteam să reducem din diferență și mai erau câteva minute de joc și nu se știe ce se putea întâmpla”, a subiliat Emil Săndoi.

Emil Săndoi: ”Nu știu când îl punem pe picioare pe Costea”

Mai mult, antrenorul Chindiei a acuzat și faptul că are mulți jucători care încă sunt în urmă cu pregătirea fizică, mai ales noua achiziție Mihai Costea.

”Nu știu dacă reușim să îl punem pe picioare pe Costea până la meciul cu Craiova. Deocamdată avem alți jucători care au un potențial bun, au continuitate, vom vedea.

Reclamă 4 / 0/3

Exact cum spuneam înainte de joc, avem mulți jucători care vin după o perioadă de inactivitate, dar care sunt jucători ofensivi și pot să facă diferența. 

Neicuțescu, Cherchez, poate chiar și Costea. Noi încercăm cât mai repede să îi aducem la capacitate maximă. E foarte greu ca într-un timp foarte foarte scurt să aduci un jucător la capacitate maximă.

Ne interesează meciul de la Craiova pentru că, vedeți, campionatul este foarte foarte strâns. Va fi foarte importantă și pauza pentru noi pentru că sperăm să aducem la același nivel jucătorii care sunt în urmă cu pregătirea și atunci poate și din punct de vedere ofensiv vom fi la alt nivel”, a încheiat Emil Săndoi într-o intervenție pentru Digisport.

Recomandări
Citește și:

Cine se califică în finala Ligii Campionilor?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:40 LIVE TEXTReal Madrid – Bayern Munchen 0-0. Meci infernal pe Santiago Bernabeu. Vom afla finala Ligii Campionilor 22:31 Valentin Ceauşescu, dezvăluiri de senzaţie! Cine e jucătorul Stelei care i-a cerut ceva ieşit din comun: „Asta, niciodată” 22:26 Fiorentina, din nou în finala Conference League! Italienii au trecut în semifinale de Club Brugge 21:56 Adi Popa a spus ce au făcut jucătorii de la CSA Steaua în ziua în care s-au împlinit 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor 21:43 Claudiu Niculescu a început să râdă când a fost întrebat de Dinamo, după despărţirea de Şelimbăr! Mesaj clar pentru conducere 21:02 FotoAdrian Mutu, poză cu un crocodil, alături de soţie şi de fiul Tiago: „O zi minunată” 20:53 Jaqueline Cristian, în turul 2 de la Roma! Posibil duel „de foc” cu Coco Gauff în turul 3 20:28 FotoTeodora Stoica, imagini emoţionante cu tatăl ei, Mihai Stoica: „Un vis devenit realitate” 20:14 Rapid are un nou director sportiv! Anunţul oficial al clubului patronat de Dan Şucu 19:51 Poli Iași cere suspendarea lui Homawoo pentru accidentarea cumplită provocată lui Luca Mihai! Anunţul Comisiei de Disciplină Vezi toate știrile
Citește și