Închide meniul

FCSB caută să o oprească pe Steaua în Liga 3, dar Daniel Oprița are planul gata. Ce spune conducătorul ”militarilor”: ”Nu ne temem”

Reclamă

Gal Dorin Publicat: 22 decembrie 2020, 15:00

FCSB caută să o oprească pe Steaua în Liga 3, dar Daniel Oprița are planul gata. Ce spune conducătorul ”militarilor”: ”Nu ne temem”

Mediafax Foto / George Filip via Hepta

Daniel Oprița a declarat că echipa sa este pregătită de asaltul rivalei de la FCSB II

Chiar dacă ”satelitul” FCSB-ului a folosit în acest sezon câțiva jucători adusși de la prima echipă precum Alexandru Buziuc sau Gabriel Simion, Daniel Oprița continuă să fie încrezător.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Daniel Oprița: ”Au fost mai multe echipe care ne-ai pus probleme”

”Au fost mai multe echipe care ne-au pus probleme până acum. Și FCSB, cu care am câștigat în ultimul minut, echipele cu care am pierdut puncte. Metalul Buzău care acasă o să pună probleme oricărei echipe, pentru că are și acel teren cu o suprafață nu foarte bună.

Contează foarte mult prezența suporterilor. Până să vină pandemia, i-am avut alături de noi și au fost meciuri spectaculoase. A fost o atmosferă extraordinară. Poate că și din această cauză băieții au avut evoluții mai puțin bune”, și-a dat cu părerea antrenorul Stelei.

Daniel Oprița este gata de înfruntarea cu FCSB II

”Militarii” încep noul an chiar cu duelul de foc cu FCSB II, iar Daniel Oprița a declarat că jucătorii săi vor fi pregătiți.

Reclamă

”Nu ne temem de FCSB, dar trebuie să ne luăm măsuri. Trebuie să ne motiveze și să fim atenți să ne facem echipă bună, să încercăm să mai aducem jucători. Trebuie să facem și o pregătire bună. În vară nu am reușit să facem acest lucru, dar acum avem destul timp.

Pe 18 ianuarie o să fie reunirea echipei. O să avem două săptămâni de reacomodare la efort, o să facem un cantonament de 12 zile aici la bază. După care vom merge, dacă se poate, într-un cantonament în străinătate pentru jocuri amicale. Trebuie să facem și lucrul acesta, pentru că începem sezonul cu un meci cu echipa de pe locul 2, FCSB, și trebuie să fim pregătiți", a explicat antrenorul Stelei într-un interviu pentru Steaua TV.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Steaua a terminat turul pe primul loc în Liga 3
  • Daniel Oprița a explicat strategia pentru retur

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:35 „Ce rol are Gigi Becali în câştigarea Ligii 1?” Răspuns sincer al lui Elias Charalambous. Ce a spus despre primele de titlu 14:32 Selecţionerul Dave MacQueen, înainte de Campionatul Mondial, Dizivia 1, Grupa A: „Cine ştie ce putem realiza cu acest lot” 14:06 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele probabile 14:06 Răzvan Burleanu, despre situaţia lui Edi Iordănescu, înainte de EURO 2024: „Vorbim în fiecare zi”. Principalul obiectiv 13:02 Miza uriaşă pentru Bernadette Szocs, la Saudi Smash 2024. Turneul de tenis de masă e live în AntenaPLAY (1-11 mai) 12:46 NEWS ALERTIstvan Kovacs va arbitra la EURO 2024! 4 români, pe lista anunţată de UEFA 12:37 „Lovitură pentru Şcoala de Antrenori?” Ce a putut spune Răzvan Burleanu despre Gigi Becali: „Nu are nevoie de licenţă!” 12:14 Novak Djokovic speră să joace la Roma: „Anul acesta a fost un pic diferit pentru mine” 12:00 Al Hilal – Al Ain, 21:00, LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Programul complet al returului semifinalelor Ligii Campionilor Asiei 11:30 Foto„Spaima litoralului” i-a salvat viaţa lui Adrian Mititelu Jr. Dezvăluiri incredibile, din spital, ale „Prinţişorului Craiovei” Vezi toate știrile
Citește și