Închide meniul

FCSB – CFR Cluj 1-1 | Toni Petrea se teme după un nou pas greşit: "CFR Cluj are prima şansă la titlu!". Roş-albaştrii, trei meciuri la rând fără victorie!

Iulian Focșăneanu Publicat: 3 mai 2021, 20:33

FCSB – CFR Cluj 1-1 | Toni Petrea se teme după un nou pas greşit: "CFR Cluj are prima şansă la titlu!". Roş-albaştrii, trei meciuri la rând fără victorie!

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Toni Petrea, prima reacţie după remiza cu CFR Cluj

  • FCSB, egalată în minutul 90+3
  • Ce reacţie a avut Toni Petrea

Toni Petrea este dezamăgit că roş-albaştrii au ajuns la trei meciuri la rând fără victorie. A recunoscut că CFR are prima şansă la titlu după ce şi-a menţinut avansul de două puncte faţă de echipa lui.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Toni Petrea: "Rezultatul nu este echitabil! CFR are prima şansă la titlu"

"Ce comentarii să mai fac? Cred că a fost un joc pe care trebuia să îl câştigăm. S-a întâmplat să luăm gol la ultima fază, după o lovitură liberă uşor acordată. Rezultatul nu este decisiv, se va juca până la final. Încercăm să ne agăţăm de fiecare meci. Noi trebuie să încercăm să arătăm din ce în ce mai bine la fiecare joc. Cred că în această seară rezultatul nu este echitabil.

Se poate câştiga titlul, am condus aproape tot sezonul regulat. Acum am întâmpinat ceva probleme din cauza unor accidentări. În continuare cred în lotul pe care îl am la dispoziţie. 

Reclamă

Nu neapărat că CFR este favorită, dar are un plus pentru că are acum şi rezultatul meciului direct. Când mergem la ei trebuie să câştigăm. Într-adevăr, la prima vedere, ei sunt în faţa noastră, noi suntem în urmă, putem spune că ei sunt cu prima şansă", a declarat Toni Petrea la finalul meciului.

FCSB are mari probleme de lot. Andrei Miron este ultimul jucător al roş-albaştrilor care s-a accidentat şi riscă să rateze meciul cu FC Botoşani. Florin Tănase a văzut cartonaş galben cu CFR Cluj şi va fi suspendat.

Reclamă

"Din păcate avem probleme cu jucătorii care vin după perioada de recuperare. Au mai apărut astăzi încă doi, îl avem şi suspendat pe Tănase, vedem ce soluţii găsim până la meciul de joi cu Botoşani.

Cu cine avem la dispoziţie, nu avem alte posibilităţi acum, nu putem să transferăm. Sper să mai apară măcar un jucător dintre cei accidentaţi", a precizat antrenorul lui FCSB.

Ardelenii au rămas lideri în Liga 1, cu 42 de puncte. CFR are cu două puncte mai mult decât FCSB şi au un avans de cinci puncte faţă de Universitatea Craiova.

Reclamă 4 / 0/3

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:30 Famalicao – Sporting Lisabona LIVE VIDEO, 22:15, live în AntenaPLAY. „Leii” pot face un pas uriaş către titlu în Liga Portugal 12:15 „Un conducător serios nu face aşa ceva!” Dumitru Dragomir, avertisment pentru Dan Şucu. Ce îi cere să facă cu Cristiano Bergodi 11:50 LIVE VIDEOElizabeta Samara – Sabine Winter, ora 13:20, LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Adina Diaconu a pierdut partida cu Manika Batra 11:17 Câţi bani cere Cristiano Bergodi pentru a pleca de la Rapid. Dan Şucu şi Victor Angelescu l-au băgat în şedinţă de urgenţă! 11:14 Mihai Stoica a anunţat că Gigi Becali a renunţat la transferul unui star din Liga 1: „N-are niciun sens să insistăm!” 10:52 SUA atacă medalia de aur la Jocurile Olimpice cu un nou „Dream Team”: LeBron James, Stephen Curry şi Kevin Durant, în echipă 10:42 FotoCole Palmer, „poker” şi trei recorduri spulberate pentru Chelsea! Imagini ruşinoase cu londonezii care se „bat” pentru minge 10:25 „E peste Coman, e de nivelul lui Drăguşin!” Dumitru Dragomir a dat verdictul despre cel mai valoros jucător din Liga 1 10:13 Al Ain – Al Hilal LIVE VIDEO în AntenaPLAY, de la ora 19:00. Se anunţă show total în prima semifinală a Ligii Campionilor Asiei 10:00 Cum va arăta echipa de Champions League a FCSB-ului! Gigi Becali transferă cinci jucători după câştigarea titlului Vezi toate știrile
Pe același subiect
Dumitru Dragomir a dat verdictul despre cel mai valoros jucător din Liga 1
Liga 1 • 10:25
„E peste Coman, e de nivelul lui Drăguşin!” Dumitru Dragomir a dat verdictul despre cel mai valoros jucător din Liga 1
Mihai Stoica a dezvăluit cum va arăta echipa de Champions League a FCSB-ului
Liga 1 • 10:00
Cum va arăta echipa de Champions League a FCSB-ului! Gigi Becali transferă cinci jucători după câştigarea titlului
Ce se întâmplă la FCSB, imediat după câştigarea matematică a titlului
Liga 1 • 8:49
Ce se întâmplă la FCSB, imediat după câştigarea matematică a titlului! Apel de urgenţă: „Avem deschidere totală!”
Florinel Coman, sfătuit să nu se grăbească să plece de la FCSB
Liga 1 • 15 apr., 22:21
Florinel Coman, sfătuit să nu se grăbească să plece de la FCSB! Când ar putea prinde un transfer de vis
Cristiano Bergodi a răbufnit şi a explicat de ce a exclus din lot trei jucători
Liga 1 • 15 apr., 21:44
„Trebuia schimbat şi antrenorul!” Cristiano Bergodi a răbufnit şi a explicat de ce a exclus din lot trei jucători de la Rapid