Închide meniul

FCSB – CFR Cluj 3-0 | Mario Camora nu se teme în lupta pentru titlu. "Ne-au fost clar superiori, dar sunt doar 3 puncte". Se aşteaptă să fie criticat la naţională

Iulian Focșăneanu Publicat: 19 martie 2021, 20:03

Reclamă
FCSB – CFR Cluj 3-0 | Mario Camora nu se teme în lupta pentru titlu. "Ne-au fost clar superiori, dar sunt doar 3 puncte". Se aşteaptă să fie criticat la naţională

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Mario Camora, prima reacţie după eşecul cu FCSB

Mario Camora a gafat grav la golul de 2-0, marcat de Florin Tănase. Fundaşul de 34 de ani este însă sigur că lupta la titlu este departe de a fi încheiată. Căpitanul grupării din Gruia anunţă că bătăliile decisive se vor da abia în play-off.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mario Camora: "Obiectivul CFR-ului este în continuare câştigarea campionatului"

"A fost numai un meci, o zi proastă pentru noi toţi. Nu s-a terminat nimic, trebuie să ridicăm capul, sunt doar la 3 puncte în faţă. Vedem în play-off ce va fi. Noi nici în 11 nu am intrat bine în meci, e greu de dat explicaţii acum. Nu am intrat bine în meci, nu am nicio explicaţie acum. 

Şi eu am greşit, dar azi suntem supăraţi. Avem multe meciuri până la final şi obiectivul nostru este în continuare să luăm campionatul. Noi am câştigat acasă, 2-0. Tot timpul e un meci echilibrat între noi. Azi au fost clari superiori.

Sunt 3 puncte, se înjumătăţesc. Mai sunt 2 meciuri de jucat. Trebuie să nu mai facem aceste greşeli individuale. E bine că vine şi această pauză şi că recuperăm jucătorii importanţi care au avut Covid. Noi nu am jucat cu un vârf. Sunt jucători foarte importanţi pentru noi", a declarat Mario Camora.

Mario Camora este unul dintre cei doi jucători de la CFR Cluj convocaţi de Mirel Rădoi pentru meciurile cu Macedonia de Nord, Germania şi Armenia.

Reclamă

"Să încercăm să scoatem maximum de puncte. Dacă facem 7 puncte, eu zic că e bine. Dar să jucăm la victorie la fiecare meci. Eu să joc mai bine…eu sunt obişnuit, de când am fost acolo am fost criticat. Pe mine mă interesează mai mult să ascult instrucţiunile antrenorului", a transmis jucătorul convocat de Mirel Rădoi.

Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:44 VIDEONebunie în a treia sesiune de antrenamente de la Marele Premiu de Formula 1 de la Imola. Alonso şi Perez au ieşit de pe pistă 14:40 VIDEOCalificările Marelui Premiu de Formula 1 de la Imola sunt pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 16:45 14:16 LIVE VIDEODanemarca – Elveția şi Letonia – Suedia sunt ACUM în AntenaPLAY. Canada – Finlanda (17:20). Spectacol la CM de hochei 13:22 Bolton – Oxford United LIVE VIDEO (18:15) în AntenaPLAY. Play-off-ul de promovare în Championship se joacă pe Wembley 12:50 Larry Ten Voorde va pleca din pole-position la Porsche Mobil 1 Supercup Imola 2024. Cursa e duminică (12:45, AntenaPLAY) 12:37 „L-a trimis să se bucure de pensie”. Grecii nu au avut milă de Fatih Terim, după ce Răzvan Lucescu i-a grăbit demiterea 12:35 Ovidiu Popescu, la un pas de a fi deturnat din drumul spre Sepsi de o altă rivală de Liga 1 a FCSB-ului. Anunţ de ultimă oră 11:50 VIDEONoel Leon a câştigat sprintul din Formula 3 de la Imola, LIVE în AntenaPLAY! Cursa e duminică, ora 9:30, în AntenaPLAY 11:49 Reacţia lui Marius Lăcătuş, după atacul brutal al CSA Steaua la adresa FCSB: „Sunt sigur că vor acţiona!” 10:42 FotoMeseriile pe care le au cei doi băieţi ai lui Florin Răducioiu: „Nu trebuie să le fie ruşine! Aş fi vrut să facă mai mult!” Vezi toate știrile
Citește și