Închide meniul

FCSB – CFR Cluj 3-0 | Toni Petrea a râs de campioană: "Scorul putea fi mai mare!" Meme Stoica a făcut show în tribune, sub privirile uluite ale lui Edi Iordănescu

Antena Sport Publicat: 19 martie 2021, 20:32

Reclamă
FCSB – CFR Cluj 3-0 | Toni Petrea a râs de campioană: "Scorul putea fi mai mare!" Meme Stoica a făcut show în tribune, sub privirile uluite ale lui Edi Iordănescu

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Toni Petrea crede că scorul putea fi mult mai mare în FCSB - CFR Cluj 3-0

FCSB a învins-o cu 3-0 pe CFR Cluj. Cele două echipe erau egale în fruntea clasamentului, înaintea duelului de la Bucureşti. Antrenorul liderului, Toni Petrea, nu şi-a ascuns bucuria pentru succesul categoric obţinut în faţa rivalei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Toni Petrea: "I-am forţat să greşească"

"Am avut o atitudine foarte bună. Am fost mult mai agresivi decât adversarii. I-am forţat să greşească. Scorul putea fi chiar mai mare", a spus Toni Petrea.

Antrenorul lui FCSB crede că a doua repriză a derby-ului a fost cea mai bună făcută de echipa sa în actualul campionat. "Am avut momente bune şi în alte jocuri. Dar a fost cea mai bună repriză, mai ales că am întâlnit echipa de pe locul doi", a declarat Toni Petrea.

Petrea spune că agresivitatea din derby, subliniată şi de căpitanul Florin Tănase, nu este întâmplătoare. "Mizăm pe tinereţea lor, pe entuziasmul şi dorinţa de rezultate pe care ar trebui să le aibă. Antrenăm în mod special agresivitatea în timpul săptămânii", a mai spus Toni Petrea la Digi Sport.

Cum a ironizat-o Mihai Stoica pe CFR Cluj

După reuşita de 3-0 a lui Moruţan, Mihai Stoica a făcut show. A luat steagul unui sponsor şi a început să fugă prin tribună.

Reclamă
Reclamă

În acest timp, Edi Iordănescu, suspendat pentru derby-ul cu FCSB, privea înmărmurit dezastrul echipei sale.

Reclamă

După succesul din derby, FCSB va trimite 10 jucători, în total, la echipa naţională de seniori şi la cea de tineret. Toni Petrea se va ocupa mai mult de echipa a doua a lui FCSB.

Toni Petrea îl recomandă pe Florin Tănase la echipa naţională

"Să vedem cu cine mai rămânem (n.r. râde). Ne vom descurca, mai avem şi acţiuni ale echipei secunde. Până acum nu am prea avut jucători la echipele naţionale. Înseamnă că au făcut ceva bun. Selecţionerii au apreciat evoluţiile lor", a mai spus Petrea.

Petrea are şi o recomandare pentru Mirel Rădoi. Să îl folosească pe golgheterul campionatului, Florin Tănase, în preliminariile CM 2022.

"Are sclipiri, poate oricând să decidă un joc. Poate fi o soluţie, dacă se va apela la el", a mai spus Petrea.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
11:00

„Vrei război? Acum e război!” Pep Guardiola, reacție de necrezut după ce a auzit declarațiile rivalilor din Premier League

10:50

Andreea Dragoman, învinsă dramatic la China Smash 2024. Adina Diaconu – Yee Lok Lam (13:00, LIVE VIDEO în AntenaPLAY)

10:27

Mesaj superb primit de Răzvan Lucescu de la patronul Ivan Savvidis, înainte de PAOK – Aris (duminică, 20:30, AntenaPLAY)

10:13

Cristiano Ronaldo a făcut show în fața lui Alexandru Crețu! Cum s-a descurcat românul în Al Nassr – Al Wehda

9:53

„Comportament ofensator!” Suspendarea primită de Emiliano Martinez, după ce a repetat gestul incredibil făcut la Cupa Mondială

9:11

Max Verstappen râde de FIA alături de fani! Ironiile triplului campion mondial în mediul online

1 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 2 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 3 VIDEOAdina Diaconu, victorie clară cu Balazova la China Smash 2024! Competiţia este exclusiv în AntenaPLAY 4 „Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali 5 VIDEOAl Ahly – Zamalek 1-1 (3-4 d.l.d). Zamalek a câştigat Supercupa CAF după un meci nebun. Dramatism total în AntenaPLAY 6 „Îi măresc contractul şi îi iau un apartament!” Ce jucător va răsplăti Gigi Becali, după FCSB – RFS 4-1
Citește și