Închide meniul

FCSB, chemată să joace în Ghencea! Planul Armatei a fost dezvăluit de Dumitru Dragomir. "Vor ajunge să facă chetă din piaţă în piaţă"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 17 aprilie 2021, 9:21

FCSB, chemată să joace în Ghencea! Planul Armatei a fost dezvăluit de Dumitru Dragomir. "Vor ajunge să facă chetă din piaţă în piaţă"

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Echipa finanţată de Gigi Becali, FCSB, ar putea juca pe stadionul Steaua din Ghencea, potrivit lui Dumitru Dragomir

Dumitru Dragomir spune că viitorul lui CSA Steaua s-ar putea decide până la finalul acestui sezon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dumitru Dragomir: "CSA Steaua își joacă viitorul în următoarele două luni"

"CSA Steaua își joacă viitorul în următoarele două luni. Dacă nu vor promova în Liga 2, cei de acolo vor avea soarta lui Dinamo de azi. Vor ajunge să facă chetă din piață în piață, dar nu vor scoate bani nici de benzină.

Vor veni vremuri grele în România și nu o să mai găsiți nebuni ca Gigi Becali să bage bani în fotbal. Am auzit sigur că Armata va închide robinetul, iar cu întreținerea noului stadion o să fie jale. 

Nimeni nu va da din bugetul Statului un milion de euro pentru întreținerea acestui stadion. Cei de la Armată nu sunt nebuni să facă așa ceva și nu vor face. Păi, nu sunt bani de pensii din bugetul Statului și credeți că se vor găsi bani pentru întreținerea stadionului? Să nu se gândească că le va da Pițurcă bani ca să îi ajute că nu le dă niciun euro", a spus Dumitru Dragomir, potrivit prosport.ro.

Dumitru Dragomir: "Am auzit ca vor să îi transmită semnale lui Gigi să vină să joace în Ghencea"

Dumitru Dragomir spune că cei de la CSA Steaua şi-ar dori un acord cu Gigi Becali, în ciuda rivalităţii cu omul de afaceri care o deţine pe FCSB.

Reclamă

"Am auzit ca vor să îi transmită semnale lui Gigi să vină să joace în Ghencea, iar Gigi știe și el asta. Stadionul ăla trebuie înteținut după ce o să fie preluat de la CNI, iar CSA Steaua nu are banii ăștia, un milion de euro pe an.

De unde să îi aibă? Trebuie să găsești patru-cinci echipe ca să îți joace acolo ca să îți scoți si tu din bani, dar vreau să îmi spuneți și mie care sunt alea cinci echipe care să îți dea 25-30.000 pe lună sau pe meci?", a mai spus fostul preşedintele al LPF.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Dumitru Dragomir, avertisment pentru CSA Steaua
  • Dezvăluiri despre revenirea lui FCSB în Ghencea

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” 13:04 Bari – Pisa LIVE VIDEO (15:00) în AntenaPLAY! Duel între George Pușcaș și Marius Marin în Serie B 13:00 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele au fost în AntenaPLAY 12:39 „E strigător la cer!” Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar 12:03 Fanii au luat cu asalt casele de bilete, înainte de FCSB – Rapid! Se va bate recordul de asistenţă din acest sezon 11:57 VIDEORed Bull a atins o bornă fabuloasă în Formula 1™, după ce Max Verstappen a obținut pole-position-ul în China 11:20 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Chinei! Cursa e duminică (10:00) pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! 10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” Vezi toate știrile
Citește și