Închide meniul

FCSB – Craiova 0-0 | Cât au plătit oltenii pentru testele antidoping. "E interesant. Au cerut un control complet"

Antena Sport Publicat: 5 aprilie 2021, 5:59

FCSB – Craiova 0-0 | Cât au plătit oltenii pentru testele antidoping. "E interesant. Au cerut un control complet"

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Agenţia Naţională Anti-Doping a efectuat şi teste de sânge, nu doar de urină, după derby-ul dintre FCSB şi Craiova

  • FCSB - Universitatea Craiova 0-0
  • Câte trei jucători din fiecare echipă, testaţi la finalul derby-ului

Agenţia Naţională Anti-Doping a acceptat cererea Universităţii Craiova şi a efectuat şase teste la finalul derby-ului jucat la Giurgiu. Au fost controlaţi câte trei jucători de la fiecare echipă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Control antidoping după FCSB – Universitatea Craiova 0-0

"A existat la acest meci controlul anti-doping. Reprezentanţii ANAD au ajuns cu cinci minute înainte. Au luat trei şi trei jucători, urină şi sânge de data asta. Plătesc mai mult. A venit şi ofiţerul pentru testul de sânge. Nu ştiu numele, trebuie să-i întreb pe colegi", a explicat Cristi Balaj, preşedintele ANAD, potrivit telekomsport.ro.

Pentru că au solicitat şi recoltarea unor probe de sânge, oltenii au achitat o sumă echivalentă cu salariul lunar al unui jucător de nivel mediu din Liga 1.

Reclamă

"E interesant. Au cerut un control complet. Dacă facem analize doar pentru urină, costă 1.611 lei. Craiova a cerut analiză de urină şi de sânge şi suma exactă e 4.850 de lei pentru un jucător. 6.000 de euro în total pentru cei şase jucători. Am să verific, dar nu ţin minte ca o altă echipă să fi cerut şi de sânge, dar verific. Bineînţeles, se pot găsi în sânge mai multe. Hormoni de creştere… Şi mai pot apărea altele", a mai explicat Balaj.

Gigi Becali: "Pot să vină şi la Palat"

Clubul patronat de Mihai Rotaru a cerut înaintea derby-ului cu FCSB ca ANAD să efectueze două controale, unul la baza de antrenament a rivalilor şi unul la meci. Dorinţa le-a fost îndeplinită doar pe jumătate.

Reclamă

Şeful FCSB, Gigi Becali, a râs de iniţiativa Craiovei. "Să facă ce vor ei! Dacă o vor face conform regulamentului, atunci nu am nimic împotrivă. Dar mie nu îmi place circul și nu mă interesează aceste acțiuni ale lor.

Din partea mea ei pot să vină chiar și la mine la Palat să ne controleze, dacă tot este vorba de circ…V-am spus încă de la început că mie nu îmi place circul. Ce credeți că vor descoperi la noi?", a declarat Gigi Becali, pentru Pro Sport.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:26 Sorin Cârţu a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul lui, Ianis: „Are mereu impresia că e prejudiciat” 16:25 Lovitură pentru Radu Drăgușin! Antrenorul lui Tottenham i-a dat o veste proastă fundașului de la echipa națională 15:41 Istvan Kovacs va arbitra Universitatea Craiova – Rapid 14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua "cu ochii închişi" la FCSB
Liga 1 • 12:58
Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali
S-a mai accidentat un jucător la FCSB
Liga 1 • 11:12
S-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider
Schimbări uriașe la FCSB
Liga 1 • 8:43
Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 28 mart., 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj
Liga 1 • 28 mart., 13:24
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A