Închide meniul

FCSB s-a reunit! Liderul Ligii 1, primul antrenament din 2021. Sărbătoritul zilei s-a remarcat la testele fizice

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 2 ianuarie 2021, 10:23

FCSB s-a reunit! Liderul Ligii 1, primul antrenament din 2021. Sărbătoritul zilei s-a remarcat la testele fizice

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

FCSB ocupă primul loc în Liga 1, iar Dennis Man este golgheterul României

Golgheterul Ligii 1, Dennis Man, a revenit în mare formă după ce a petrecut Revelionul alături de Olimpiu Moruţan. Toni Petrea a fost însă impresionat de Valentin Creţu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jucătorii de la FCSB au revenit pe terenul de fotbal

"Roș-albaștrii s-au reunit sâmbătă dimineață la Baza Sportivă FCSB, unde au efectuat primul antrenament din 2021. Ședința de pregătire a fost alcătuită din încălzire, exerciții de coordonare sau posesie și s-a încheiat cu testul GACON, câștigat de sărbătoritul zilei, Valentin Crețu, care a împlinit 32 de ani.

Delegația FCSB se va deplasa duminică dimineață spre Antalya, unde echipa noastră va avea un stagiu de pregătire la Gloria Sports Arena, urmând să revină la București pe 14 ianuarie, înaintea meciului cu Astra Giurgiu", au anunţat oficialii lui FCSB pe contul de Instagram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by FCSB (@fcsbofficial)

Nu au avut loc mari schimbări în lotul roş-albaştrilor. FC Voluntari a încercat să mai împrumute câţiva jucători de la Gigi Becali, dar s-a lovit de refuzul patronului roş-albaştrilor. Marius Briceag este singurul care a ajuns sub comanda lui Bogdan Andone.

Reclamă

Dennis Man, aproape de un transfer în Serie A

Gigi Becali speră să îşi asigure bugetul cu transferul lui Dennis Man. Cel mai bun marcator din campionatul României ar putea pleca la Fiorentina.

"Sunt imun la ce se scrie. La început mă deranja dacă se scria negativ, dacă se scria pozitiv eram fericit, acum sunt echilibrat. E o sumă mare cea de 15 milioane de euro avansată de Gigi Becali. Rămâne că eu să mă antrenez, să muncesc, când va fi momentul să plec… Toți să cadă de comun acord", a declarat Dennis Man.

Eu cred că Man va pleca primul. Pentru Man am și acum ofertă de 12 milioane. Adică am, dar nu mă mai interesează pentru că am refuzat-o și am scăzut de la 15, la 14.

Reclamă 4 / 0/3

A zis că până pe data de 10 ianuarie o să dea un răspuns. E din Italia, oferta. Man cred că va pleca… I-am spus 14 milioane. Dacă dă 14, pleaca, dacă dă 12, nu-l dau”, a anunțat Gigi Becali.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și