Închide meniul

FCSB, solicitare oficială pentru Comisia Centrală a Arbitrilor! Scrisoarea prin care Gigi Becali vrea să scape de doi "centrali"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 2 martie 2021, 6:19

FCSB, solicitare oficială pentru Comisia Centrală a Arbitrilor! Scrisoarea prin care Gigi Becali vrea să scape de doi "centrali"

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Gigi Becali, scrisoare oficială către Comisia Centrală a Arbitrilor

Gigi Becali nu a glumit. Încearcă pe orice cale să scape de doi dintre arbitrii din România. FCSB a cerut ca "centralii" Istvan Kovacs şi Cătălin Popa să nu mai fie delegaţi la meciurile ei. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB, scrisoare către Comisia Centrală a Arbitrilor

Gruparea condusă de Gigi Becali a exprimat solicitarea în mod oficial, printr-o scrisoare trimisă Comisiei Centrale a Arbitrilor, scrie gsp. Mai mult, FCSB vrea şi o întrevedere cu şeful insituţiei, grecul Kiros Vassaras.

Practic, Gigi Becali cere revenirea la vechile practici din Liga 1, când patronii cluburilor puteau recuza anumiţi arbitrii. Şeful FCSB a ameninţat la un moment dat chiar şi cu retragerea echipei de pe teren. El nu poate trece peste meciul CFR Cluj – FCSB 2-0, din luna decembrie. Roș-albaștrii au avut un penalty neacordat la 0-0, la un henț comis de Mario Camora.

"Eu nu glumesc. Îmi mențin poziția! Să nu îl mai prind pe Kovacs la meciurile noastre. Nu am chef să pierd campionatul din cauza lui. V-am spus că voi da ordin să retrag echipa de pe teren, dacă îl mai prind la meciurile noastre”, a declarat Gigi Becali, potrivit Pro Sport.

Istvan Kovacs a arbitrat-o de două ori pe FCSB în acest sezon. Echipa lui Becali n-a câștigat niciuna dintre partide. Pe lângă înfrângerea cu CFR Cluj, roș-albaștrii au remizat 2-2 pe terenul Viitorului, cu Istvan Kovacs la centru.

Reclamă

Ce a spus Mihai Stoica despre Cătălin Popa şi Istvan Kovacs

Şi Mihai Stoica a fost dur în caracterizarea arbitrilor. ”La Cătălin Popa te aștepți să facă prostii, dar nu în aceeași direcție. Nu se explică de ce Cătălin Popa e delegat în continuare, după ce a viciat meciul UTA Arad – Dinamo. Așa s-a întâmplat să vicieze meciul nostru de la Mediaș, cu Hermannstadt.

La Istvan Kovacs nu te aștepți neapărat să facă prostii, dar aroganța lui îl face să pară intangibil. M-aș mira să inventeze Benga, despre care am auzit că e foarte credincios, ce a spus despre el. Știe cineva că Istvan Kovacs stă de ani de zile la Cluj, deși el figurează pe listă ca arbitru din Carei?”, a spus Mihai Stoica la Digisport.

Reclamă 4 / 0/3

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:36 Programul României de la Campionatul European de handbal! Când va avea loc meciul de debut al „tricolorelor” 18:16 Rafael Nadal, veşti proaste înaintea debutului de la Madrid! Participarea la Roland Garros, sub semnul întrebării 18:10 LIVE VIDEOLamia – PAOK 1-0 este acum în AntenaPLAY. Lovitură de teatru! Echipa lui Răzvan Lucescu a primit gol în minutul 45+4 17:59 Bogdan Lobonţ, „revoluţie” în primul 11 la Rapid! Jucătorul titularizat în premieră în acest sezon, pentru duelul cu Gică Hagi 17:55 Farul – Rapid LIVE TEXT (19:00). Duel „de foc” la Ovidiu pentru un loc în cupele europene. Echipe de start 17:43 Preşedintele Formula 1™, replică acidă pentru Max Verstappen şi Fernando Alonso: „E vorba despre respectul faţă de fani” 17:33 „E ceva ciudat la acest copil!” Motivul pentru care Ianis Hagi va merge la EURO 2024, deşi e rezervă la Alaves 17:11 Bayer Leverkusen aduce întăriri de la Real Madrid! Jucătorul dorit insistent de Xabi Alonso 17:02 „România are nevoie de un jucător ca el!” Costel Gâlcă, mesaj ferm despre şansele lui Alexandru Mitriţă de a merge la EURO 2024 16:43 Cum i s-au mărit şansele lui Alexandru Mitriţă să fie convocat la EURO 2024, după accidentarea lui Olimpiu Moruţan Vezi toate știrile
Citește și