Închide meniul

FCSB – Universitatea Craiova 4-1 | „N-a funcţionat nimic!” Dan Nistor, dezolat după umilinţa de pe Arena Naţională. Urmaşul lui Ouzounidis le-a cerut scuze fanilor

Reclamă

Publicat: 25 iulie 2021, 23:51

FCSB – Universitatea Craiova 4-1 | „N-a funcţionat nimic! Dan Nistor, dezolat după umilinţa de pe Arena Naţională. Urmaşul lui Ouzounidis le-a cerut scuze fanilor

Dan Nistor, mesaj categoric după Sepsi - Universitatea Craiova 0-1

Dan Nistor , în tricoul Universității Craiova / SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Dan Nistor a fost dezolat după eşecul categoric suferit de Universitatea Craiova pe Arena Naţională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB – Universitatea Craiova 4-1 | Dan Nistor: „N-a funcţionat nimic!”

„N-a funcţionat nimic. Ne-au dominat şi au meritat victoria. Din păcate nu am fost noi cei care eram înainte. De mâine, e o nouă zi, ne pregătim pentru Conference League.

Nu putem să dăm vina (n.r. pe demiterea lui Ouzounidis şi plecarea lui Cicâldău). Azi s-au accidentat mulţi jucători, sperăm să nu fie grav. Avem meci important, joi.

Îmi doresc din tot sufletul să fie un accident. Vom vedea ce se va întâmpla pe viitor. Probabil, au fost prea mulţi suporteri şi unii dintre noi s-au speriat. Deocamdată, avem antrenor. Este Dragos Bon”, a spus Dan Nistor, la finalul meciului, pentru Digi Sport.

Fostul secund, Dragoş Bon, le-a cerut scuze suporterilor. „Pur şi simplu, parcă ne-am dezbinat după primul gol. A venit şi accidentarea lui Ivan, accidentarea lui Cîmpanu. Îmi cer scuze faţă de suporterii noştri. Este un rezultat ruşinos, dar sper ca băieţii să se trezească. Suntem echipa mai valoroasă, n-ar trebui să apară probleme (n.r. în Conference League, cu KF Laci)”, a spus Bon. Craiova va juca joi pe teren propriu contra albanezilor, care au învins în tur cu 1-0, la ultimul meci al Marinos Ouzounidis pe banca oltenilor.

Reclamă

FCSB, show în derby-ul cu Universitatea Craiova

Derby-ul de pe Arena Naţională a început tare. Olimpiu Moruţan a deschis scorul, în minutul 7, cu o „torpilă” de la aproape 30 de metri. Octavian Popescu a majorat avantajul după doar 9 minute. Acesta a marcat din pasa lui Andrei Cordea.

Spre finalul primei reprize, Andrei Cordea a dus scorul la 3-0 cu o nouă execuţie superbă. Acesta este al doilea meci consecutiv în care tânărul fotbalist înscrie pentru FCSB.

În repriza secundă, Mateiu şi-a băgat mingea în propria poartă, în minutul 60, iar Markovic a închis tabela, cu un gol venit după ce s-a distrat cu defensiva adversară.

Reclamă 4 / 0/3

În urma acestui rezultat, FCSB a urcat pe locul 3 în Liga 1, cu 4 puncte. De cealaltă parte, Universitatea Craiova rămâne pe locul 10, cu 3 puncte.

Recomandări
  • FCSB – Universitatea Craiova 4-1
  • Prima victorie în noul sezon din Liga 1

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” 7:25 VIDEOMax Verstappen a dezvăluit de ce se teme, după victoria din sprintul din Marele Premiu al Chinei: „Va fi destul de dificil” 6:40 VIDEOMax Verstappen, victorie în cursa de sprint din China! Urmează calificările, de la ora 10:00, LIVE pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY 6:40 VIDEOMax Verstappen a câștigat cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
Vezi toate știrile
Citește și