Închide meniul
Video

Femeia care visează să antreneze Viitorul lui Hagi: "Aş vedea-o ca pe o provocare". A luat licenţa UEFA cu Mutu şi Rădoi. Cum au impresionat-o aceştia

Antena Sport Publicat: 19 ianuarie 2021, 17:03 / Actualizat: 12 mai 2021, 12:53

Reclamă

Irina Giurgiu e singura femeie din România care deţine licenţa UEFA. Ea a făcut cursurile împreună cu Mutu şi Rădoi. La început, Irinei îi era teamă că va fi trimisă la cratiţă de colegii bărbaţi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cum au ajutat-o Adrian Mutu şi Mirel Rădoi pe Irina Giurgiu

"-Mi-era frică să nu fiu catalogată că sunt femeie şi ce fotbal ştiu eu…
-Ce ţii în geantă?
-Un ruj, rimmel, probabil şerveţele demachiante. Nu ştiu dacă e ceva diferit faţă de o femeie normală care are altă meserie"
, spune Irina Giurgiu.

Premianţii clasei, Mutu şi Rădoi, au ajutat-o şi pe Irina când a avut nevoie: "Le-am trimis mailuri, mesaje i-am intrebat de anumite subiecte".

Mi-a plăcut la fiecare curs, pentru că răspundeau, erau activi, puneau întrebări foarte bune. Irina e fană FCSB, dar n-ar lucra cu Becali. Pe ea, Hagi a cucerit-o! Şi ar antrena la Viitorul. "De ce nu?! Aş vedea-o ca şi pe o provocare şi chiar mi-ar plăcea să văd o femeie în Liga I", a spus aceasta.

Secund la naţionala de fete, Irina se inspiră cel mai mult de la Guardiola. Dar şi din România are modele! "Îmi plac foarte mult Răzvan Lucescu, Olăroiu, Mircea Lucescu…", mai spune Irina Giurgiu.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:35 Antrenamentele Marelui Premiu de la Imola vor fi LIVE în AntenaPLAY (14:30). Cursa e live pe Antena 1, duminică, de la ora 16:00 9:34 Lewis Hamilton ştie pe cine ar trebui să aducă Mercedes în locul său: „Dacă era treaba mea, pe el îl alegeam” 9:27 Napoli insistă pentru Radu Drăguşin, iar şefii lui Tottenham au luat decizia finală. Ce se întâmplă cu fundaşul român 8:56 „Nicio scuză să nu îl convoci” Florin Prunea, avertisment pentru Edi Iordănescu, înainte de EURO 2024: „S-a mai mărit şi lista” 8:42 Înfrângerea cu Răzvan Lucescu i-a fost „fatală” lui Fatih Terim! „Împăratul”, demis de şefii lui Panathinaikos 8:24 „Ajunge FCSB în Champions League?” Helmut Duckadam, categoric despre şansele echipei lui Gigi Becali 8:15 „Nu înțeleg de ce au fost la Ateneu” Mihai Rotaru, avertisment dur pentru Gigi Becali: „FCSB a devenit dușmanul de casă!” 16
mai
23:33
VIDEOLeeds – Norwich 4-0 a fost în AntenaPLAY! „Păunii”, în finala play-off-ului de promovare în Premier League de pe Wembley
16
mai
23:29
VIDEOKazahstan – Suedia 1-3 și Canada – Norvegia 4-1 au fost LIVE în AntenaPLAY. A fost o seară spectaculoasă la CM de hochei
16
mai
23:19
„Îţi vine să faci glume!” Darius Olaru, explicaţii pentru ironiile devastatoare adresate rapidiştilor: „Căpriorii, căpriorii!”
Vezi toate știrile
Citește și