Închide meniul

"Femeia de la volan are cea mai mică vină". Verdictul specialistului după accidentul îngrozitor din cartierul Andronache

Reclamă

Antena Sport Publicat: 1 martie 2021, 7:10

"Femeia de la volan are cea mai mică vină". Verdictul specialistului după accidentul îngrozitor din cartierul Andronache

Observator

Accidentul s-a soldat cu două victime

Pilotul de raliuri care ţine cursuri de conducere defensivă a surprins când a fost întrebat despre vina pe care o poartă femeia care era la volan.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Explicaţiile lui Titi Aur după accidentul din cartierul Andronache

În primul rând, din punct de vedere legal, femeia de 56 de ani este vinovată și va răspunde în fața legii. Dar, din punct de vedere moral, aș putea spune că femeia de la volan are cea mai mică vină. 

Vin prima dată cu întrebarea: la școala de șoferi a fost învățată șoferița respectivă unde să țină piciorul? În dreptul pedalei de frână sau de accelerație? Și vă dau răspunsul: categoric, nu! Este mai mult ca sigur că a încurcat pedalele. Piciorul trebuie ținut în dreptul pedalei de frânare pentru că, dacă se ajunge într-o situație limită, să frânezi, nu să accelerezi. Se întâmplă în toată lumea”, a explicat Titi Aur, potrivit Wowbiz.

Jurnaliştii de la Observator au dezvăluit că şoferiţa le-a declarat poliţiştilor că nu conduce foarte des şi că nu era obişnuită cu maşina. S-ar fi urcat la volan pentru că soţul ei consumase alcool şi ar fi încurcat pedala de frânare cu acceleraţia.

S-a urcat într-o mașină nefiind pregătită, o mașină cu cutie automată. Nefăcând un sistem prin care șoferii să fie trecuți periodic prin sisteme de verificare, de educare, de readucere aminte, ajungem la astfel de situații tragice. Și atunci, vin cu întrebarea: autoritățile, toți cei care se opun unor astfel de programe, au sau nu au pe conștiință o astfel de tragedie? Voi spune probabil că nu, dar ar trebui să aibă”, a mai adăugat Titi Aur.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:10 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! 21:49 FCSB – Farul LIVE TEXT (sâmbătă, 20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 21:45 Dinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” rămân pe loc de retrogradare! Cum arată acum clasamentul în play-out 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul Vezi toate știrile
Citește și