Închide meniul

Fiica Anamariei Prodan, operată de urgență în Statele Unite. Ce a pățit Sarah Dumitrescu și cum se simte sportiva

Reclamă

Gal Dorin Publicat: 31 decembrie 2020, 13:13

Fiica Anamariei Prodan, operată de urgență în Statele Unite. Ce a pățit Sarah Dumitrescu și cum se simte sportiva

captura foto Instagram Sarah Dumitrescu

Sarah Dumitrescu, fiica Anamariei Prodan, s-a accidentat din nou în Statele Unite

Fata impresarei Anamaria Prodan a postat mai multe fotografii pe contul său de Instagram, mulțumindu-le tuturor celor care au susținut-o. Într-una dintre poze, ea poartă o mască de oxigen, iar sute de oameni i-au transmis mesaje de însănătoșire grabnică.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Totul a decurs bine. Le mulțumesc tuturor celor care m-au contactat”, a transmis de Sarah de pe patul de spital.

Sarah Dumitrescu s-a accidentat pentru a doua oară

Operația era necesară pentru sportiva româncă după accidentarea suferită acum trei săptămâni în meciul contra echipei Alcorn State.

Dumitrescu s-a accidentat la genunchiul stâng și va lipsi întregul sezon, lucru extrem de dificil deoarece ea s-a accidentat după doar șapte jocuri și în stagiunea trecută, la celălalt genunchi. Ea a transmis însă celor care o urmăresc că operația a decurs bine și va începe procesul de recuperare.

Reclamă

În cele trei jocuri în care participase până acum, fiica Anamariei Prodan avea medii de 3 puncte și 2.3 recuperări pe meci.

Anamaria Prodan este gata să devină bunică și o așteaptă pe Sarah

În cadrul unei emisiuni de televiziune, Anamaria Prodan a atins și un subiect personal și foarte sensibil: momentul în care se așteaptă să devină bunică.

Reclamă 4 / 0/3

Frumoasa impresară, aflată la acel moment în oraș alături de fiica sa cea mare, Rebecca, a mărturisit că se așteaptă ca Sarah să fie prima care îi oferă nepoți.

”Cred că Sarah o să facă prima, cu toate că Sarah ar trebui să facă ultima, că ea are o carieră”, a spus Anamaria Prodan potrivit spynews.ro.

  • AS.ro LIVE va reveni pe 8 ianuarie 2021 și va putea fi urmărită pe www.as.ro/live
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
0:10
Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out
23:58 FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off 23:55 Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!” 23:35 FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul 23:22 Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord” 23:05 „S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB 22:53 UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek 22:47 FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui! 22:41 Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor 22:29 „Nu poate să mă sperie nimic!” Mihai Stoica și-a făcut calculele pentru câștigarea titlului! De ce rezultate are nevoie FCSB Vezi toate știrile
Citește și