Închide meniul

Fiica Anamariei Prodan, operată de urgență în Statele Unite. Ce a pățit Sarah Dumitrescu și cum se simte sportiva

Reclamă

Gal Dorin Publicat: 31 decembrie 2020, 13:13

Fiica Anamariei Prodan, operată de urgență în Statele Unite. Ce a pățit Sarah Dumitrescu și cum se simte sportiva

captura foto Instagram Sarah Dumitrescu

Sarah Dumitrescu, fiica Anamariei Prodan, s-a accidentat din nou în Statele Unite

Fata impresarei Anamaria Prodan a postat mai multe fotografii pe contul său de Instagram, mulțumindu-le tuturor celor care au susținut-o. Într-una dintre poze, ea poartă o mască de oxigen, iar sute de oameni i-au transmis mesaje de însănătoșire grabnică.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Totul a decurs bine. Le mulțumesc tuturor celor care m-au contactat”, a transmis de Sarah de pe patul de spital.

Sarah Dumitrescu s-a accidentat pentru a doua oară

Operația era necesară pentru sportiva româncă după accidentarea suferită acum trei săptămâni în meciul contra echipei Alcorn State.

Dumitrescu s-a accidentat la genunchiul stâng și va lipsi întregul sezon, lucru extrem de dificil deoarece ea s-a accidentat după doar șapte jocuri și în stagiunea trecută, la celălalt genunchi. Ea a transmis însă celor care o urmăresc că operația a decurs bine și va începe procesul de recuperare.

Reclamă

În cele trei jocuri în care participase până acum, fiica Anamariei Prodan avea medii de 3 puncte și 2.3 recuperări pe meci.

Anamaria Prodan este gata să devină bunică și o așteaptă pe Sarah

În cadrul unei emisiuni de televiziune, Anamaria Prodan a atins și un subiect personal și foarte sensibil: momentul în care se așteaptă să devină bunică.

Reclamă 4 / 0/3

Frumoasa impresară, aflată la acel moment în oraș alături de fiica sa cea mare, Rebecca, a mărturisit că se așteaptă ca Sarah să fie prima care îi oferă nepoți.

”Cred că Sarah o să facă prima, cu toate că Sarah ar trebui să facă ultima, că ea are o carieră”, a spus Anamaria Prodan potrivit spynews.ro.

  • AS.ro LIVE va reveni pe 8 ianuarie 2021 și va putea fi urmărită pe www.as.ro/live
Recomandări
  • Sarah Dumitrescu, pentru a doua oară în operație
  • Ce s-a întâmplat cu fiica Anamariei Prodan

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:10 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele probabile 10:06 Ianis Hagi, gata să se transfere definitiv de la Rangers: „A fost uitat!” Anunţ despre varianta Galatasaray 9:34 Emma Răducanu a revenit la forma maximă! S-a calificat în sferturi la Stuttgart şi va avea un duel „de foc” cu Iga Swiatek 9:31 „Va fi făcut sfânt!” Dumitru Dragomir, mesaj despre planul lui Gigi Becali! A făcut plecăciuni în fața patronului de la FCSB 9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari 9:10 Semnal de alarmă pentru FCSB, înaintea transferului lui Florinel Coman în Qatar: „Nu va fi uşor!” Sfat pentru Gigi Becali 8:51 VIDEOScene incredibile la Marele Premiu al Chinei! Gazonul a luat foc în timpul antrenamentelor! Steagul roșu s-a ridicat imediat 8:44 „Joacă două meciuri pe an!” Jucătorul cu care Gigi Becali vrea să dea lovitura, făcut praf: „Cine l-a văzut fotbalist?” 8:28 „Ne putem descurca” Florin Maxim, cu gândul la Europa League după ce Corvinul s-a calificat în finala Cupei României 8:19 Răzvan Lucescu, concluzie amară după ce PAOK a ratat semifinalele Conference League: „Totul a fost în favoarea lor” Vezi toate știrile
Citește și