Închide meniul

Fiica unui milionar celebru din România, colecţionară de "trofee". Cu cine s-a iubit tânăra care îi face concurenţă Anamariei Prodan

Reclamă

Antena Sport Publicat: 11 mai 2021, 9:54 / Actualizat: 13 mai 2021, 17:26

Fiica unui milionar celebru din România, colecţionară de "trofee". Cu cine s-a iubit tânăra care îi face concurenţă Anamariei Prodan

Profimediaimages

Luana Rednic a fost iubita lui Gicu Grozav

Luana a fost într-o relaţie şi cu un fost fotbalist din naţionala României. Este vorba de Gicu Grozav, cel care a fost pregătit de "Puriu" la Petrolul şi Dinamo. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Luana Rednic a fost iubita lui Gicu Grozav

"Gicu a fost prieten cu Luana, s-au întâlnit prin intermediul unui fizioterapeut din Liege, amic cu fiica mea”, a recunoscut Mircea Rednic, în 2018.

Luana Rednic este acum împreună cu un jucător de tenis, anunţă playsport. Este vorba de Victor Vlad Cornea, cel care a fost pe locul 786 în clasamentul ATP.

Luana Rednic, atacată de Anamaria Prodan

Anul trecut, Luana Rednic a publicat o discuţie privată purtată cu Steliano Filip. Anamaria Prodan a răbufnit la adresa celei care îi face concurenţă în impresariat.

Reclamă

"Jenant și patetic să arăți prin ziare discuțiile cu jucătorii. Nici nu trebuia să îmi spuneți ce zic Mircea sau Luana Rednic despre mine. Ei nu contează pentru mine. Cum am spus, îl respect pe Mircea pentru ce a făcut când era mai tânăr, dar acum îmbătrânește urât tare! Poate ar trebui să fiu și eu mai îngăduitoare cu el. Ce nu face omul ca să își vadă copilul că face și el ceva. Să vedem ce face copilul după ce nu mai antrenează tăticul. 

Ar fi timpul să o lase pe Luana să facă altă meserie, iar el să își vadă de antrenorat că în ultimii zece ani nu a știut ce să fie mai repede: agent, președinte sau antrenor. Mie îmi pare rău că vorbește așa de mine pentru că eu am ajutat-o pe fiica lui în meseria asta. Dacă nu eram eu și avocații Dan Idita și Vali Gheorghiță de la Dinamo, nici acum nu știa să facă un contract. Luana a făcut școală prin birourile de la RIN când trebuia să ajute ea clubul. 

Familia Rednic să facă rugăciuni zi de zi pentru sănătatea lui Dan Idita și Vali Gheorghiță pentru meditații date gratis. Chiar și cu alea, tot a făcut prost contractele pe final de mandat la Dinamo. Are dreptate Victor Becali când spune că dacă nu mai semnăm cu Luana nu mai jucăm fotbal? Asta e culmea! Jucăm sau facem transferuri doar când antrenează tati? Haideți că m-ați distrat cu subiectul asta”, a declarat Anamaria Prodan, în 2020, pentru Prosport.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și