Închide meniul

Final de sărbătoare la Rapid. Giuleştenii au datorii uriaşe, după revenirea în Liga 1. Care este singura sursă de venit

Reclamă

Publicat: 11 iunie 2021, 18:18

Final de sărbătoare la Rapid. Giuleştenii au datorii uriaşe, după revenirea în Liga 1. Care este singura sursă de venit

Rapid, în momentul sărbătorii pentru promovarea în Liga 1

Hepta

Sărbătoare de promovare a Rapidului este deja istorie. De acum, au apărut problemele.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid a revenit în Liga 1, dar au datorii uriaşe

Giuleştenii nu au făcut niciun transfer de top şi au probleme mari cu banii. Datoriile se ridică la aproximativ 300.000 de euro, potrivit prosport.ro.

Suma o reprezintă în principal salariile şi primele de promovare. Patronul Victor Angelescu este în căutare de noi investitori. Singura sursă sigură de venit a clubului este cea pentru drepturile tv, susţine sursa citată.

Schumacher trage un semnal de alarmă: ”Rapid are nevoie de 10 jucători pentru a face față în Liga 1!”

Constantin Schumacher a fost invitat la AS.ro LIVE. Fostul tehnician din Giulești a tras un semnal de alarmă. Antrenorul e sigur că Rapid are nevoie de întăriri majore pentru a face față în Liga 1.

”Cred că le trebuie cel puțin 10 jucători, din care 5-6 să fi jucat în Liga 1. Altfel este foarte greu, diferența de valoare e mare. Lumea te acceptă primele două, trei etape.

Reclamă

La Rapid e greu. Lumea nu o să accepte ca obiectivul lor să fie scăparea de la retrogradare”, a declarat Constantin Schumacher.

Mihai Iosif a promovat-o pe Rapid, dar câștigă doar 3.000 de lei pe lună

Situaţia de la Rapid este evidenţiată şi de salariul antrenorului Mihai Iosif. Deși promovarea se leagă de numele său, Iosif câștigă doar 3.000 de lei pe lună.

Iosif a cerut o primă de promovare de 15.000 de euro, dar Angelescu a fost dispus să-i acorde doar 10.000.

Reclamă 4 / 0/3

Antrenorul ar fi cerut un salariu de 5.000 de euro pe lună, dar Angelescu a venit cu altă propunere: să-i ofere diferența în bonusuri, în funcție de performanță.

Recomandări
  • Probleme la Rapid
  • Ce datorii au giuleştenii

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:03 Fanii au luat cu asalt casele de bilete, înainte de FCSB – Rapid! Se va bate recordul de asistenţă din acest sezon 12:00 LIVE VIDEOFIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele sunt ACUM în AntenaPLAY 11:57 VIDEORed Bull a atins o bornă fabuloasă în Formula 1™, după ce Max Verstappen a obținut pole-position-ul în China 11:20 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Chinei! Cursa e duminică (10:00) pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! 10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat Vezi toate știrile
Citește și