Închide meniul

Florentino Perez se va întâlni cu președintele PSG! Anunțul făcut de spanioli. Când se deschid negocierile pentru Kylian Mbappe

Reclamă

Antena Sport Publicat: 9 octombrie 2020, 15:42

Florentino Perez se va întâlni cu președintele PSG! Anunțul făcut de spanioli. Când se deschid negocierile pentru Kylian Mbappe

profimediaimages

Kylian Mbappe și Neymar

Florentino Perez, președintele clubului blanco, s-ar pregăti deja pentru a demara tratativele în luna iunie a anului următor. Conform jurnalistului Josep Pedrerol, el va discuta cu președintele parizienilor, Nasser Al Khelaifi. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Real Madrid va deschide negocierile pentru transferul lui Kylian Mbappe în luna iunie. 

Nu spun că va obţine transferul francezului, dar din acest moment este clar că Mbappe este o ţintă pentru Florentino Perez. El va discuta personal cu Nasser al Khelaifi”, a explicat Pedrerol în cadrul emisiunii ”El Criniguito de Jugones”, conform Telekom Sport.

Paco Buyo: ”Mbappe nu va veni vara viitoare la Real Madrid”

Paco Buyo, fostul mare portar de pe Santiago Bernabeu, și-a exprimat opinia în cadrul aceleiași emisiuni:

”Eu cred că le va fi foarte dificil. După părerea mea, Mbappe nu va veni vara viitoare la Real Madrid, dar cred că o va face în 2022. Din punctul meu de vedere, Florentino Perez nu-l va putea transfera vara viitoare”.

Reclamă

Kylian Mbappe (21 de ani) este cotat la 180 de milioane de euro conform transfermarkt. În noul sezon în tricoul lui PSG, el a marcat de două ori și a oferit patru pase decisive.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
Vezi toate știrile
Citește și