Închide meniul

Florin Prunea asigură că Mirel Rădoi va ajunge la Craiova. "400% a discutat cu Mihai Rotaru". Când ar putea România să rămână fără selecționer

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 5 decembrie 2020, 9:11

Florin Prunea asigură că Mirel Rădoi va ajunge la Craiova. "400% a discutat cu Mihai Rotaru". Când ar putea România să rămână fără selecționer

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Mirel Rădoi, văzut cu șanse uriașe să preia Universitatea Craiova

"300% va fi antrenorul Craiovei", a declarat Prunea la mijlocul lunii trecute. Acum, este chiar și mai convins că Rădoi îl va înlocui pe Corneliu Papură.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florin Prunea, sigur că Mirel Rădoi va fi antrenorul Universității Craiova

Fostul portar a lăsat de înțeles că anunțul oficial ar putea fi făcut luni, după tragerea la sorți a grupelor din preliminariile Campionatului Mondial.

"Haideți să așteptăm tragerea la sorți și vorbim după aia. Eu cred că încă nu e închisă discuția, 400% a discutat cu Mihai Rotaru. Papură este omul de casă al Craiovei. El oricum rămâne angajat al clubului. Fiind angajat în permanență, sunt momente în care se apelează la el să antreneze. 

Haideți să așteptăm tragerea la sorți. Sunt de bună credință și sunt convins că s-a discutat și s-a ajuns la o înțelegere. Nu știu de ce nu s-a mai făcut până acum. Mirel Rădoi a început să amenințe…el era mai deschis, a început să se dea după Burleanu și nu îmi place de el", a declarat Prunea la Digi Sport.

Universitatea Craiova are un singur succes în ultimele patru etape din Liga 1 și are un program de foc. În finalul acestui an va juca împotriva principalelor contracandidate la titlu, FCSB și CFR Cluj. 

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:18 AEK – Panathinaikos LIVE VIDEO (20:30) în AntenaPLAY! Duel pentru titlul din Grecia! Aris – Olympiacos (19:30) 19:18 LIVE TEXTFarul – Rapid 0-0. Gol anulat pentru Louis Munteanu. Duel „de foc” la Ovidiu pentru un loc în cupele europene 18:59 FotoPrima reacţie a iubitei lui Olimpiu Moruţan, după ce mijlocaşul român a suferit o accidentare horror şi e OUT de la EURO 2024 18:36 Programul României de la Campionatul European de handbal! Când va avea loc meciul de debut al „tricolorelor” 18:16 Rafael Nadal, veşti proaste înaintea debutului de la Madrid! Participarea la Roland Garros, sub semnul întrebării 18:10 VIDEOLamia – PAOK 1-1 a fost live în AntenaPLAY! Remiză dramatică pentru Răzvan Lucescu! PAOK a egalat în minutul 90+10 17:59 Bogdan Lobonţ, „revoluţie” în primul 11 la Rapid! Jucătorul titularizat în premieră în acest sezon, pentru duelul cu Gică Hagi 17:43 Preşedintele Formula 1™, replică acidă pentru Max Verstappen şi Fernando Alonso: „E vorba despre respectul faţă de fani” 17:33 „E ceva ciudat la acest copil!” Motivul pentru care Ianis Hagi va merge la EURO 2024, deşi e rezervă la Alaves 17:11 Bayer Leverkusen aduce întăriri de la Real Madrid! Jucătorul dorit insistent de Xabi Alonso Vezi toate știrile
Citește și