Închide meniul

Florin Răducioiu, dezvăluiri despre regretul carierei: „Am făcut o greşeală!” Noi detalii despre injecţiile care i se administrau

Viviana Moraru Publicat: 13 mai 2023, 21:51

Florin Răducioiu, dezvăluiri despre regretul carierei: „Am făcut o greşeală! Noi detalii despre injecţiile care i se administrau

Florin Răducioiu, dezvăluiri despre marele regret al carierei

EDUARD VINATORU / MEDIAFAX FOTO

  • Florin Răducioiu, dezvăluiri despre regtul carierei
  • Ce a declarat fostul internaţional

Florin Răducioiu a făcut dezvăluiri despre regretul carierei. Fostul internaţional susţine că înaintea unui meci la AC Milan, i-a spus antrenorului său de la acea vreme, Fabio Capello, că nu poate evolua, fapt care l-a deranjat enorm pe tehnician. De asemenea, Răducioiu a oferit noi detalii şi despre injecţiile care i se administrau în perioada în care jucător.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florin Răducioiu a oferit un interviu în presa din Spania, şi a oferit declaraţii despre un moment delicat din cariera sa.

Florin Răducioiu, dezvăluiri despre regretul carierei

Florin Răducioiu a dezvăluit că s-a întors la AC Milan cu o accidentare, suferită la Campionatul Mondial din SUA, din 1994. La primul meci după Cupa Mondială, Fabio Capello, antrenorul „rossonerilor”, l-a întrebat pe român dacă poate evolua, iar acesta a preferat să nu rişte, şi să refuze să evolueze.

Reclamă

La momentul respectiv, Capello se confrunta cu probleme de efectiv, şi nu avea niciun atacant disponibil. Chiar şi aşa, Răducioiu a preferat să nu joace, fapt pe care îl regretă şi în prezent.

„Am făcut o greșeală. Lucescu făcuse chiar o înțelegere cu Capello (n.r. cu privire la transferul său definitiv în acea vară). Am jucat cu echipa națională contra Belgiei, am câștigat cu 2-1, am înscris și am obținut biletele pentru Cupa Mondială. M-am întors la Milan cu glezna umflată.

Reclamă

Aproape toți atacanții erau accidentați, așa că i-am spus lui Capello că nici eu nu pot juca. Am greșit, ar fi trebuit să mă ofer să joc. Nu m-a iertat. Nu am mai jucat. Apoi, am avut acea Cupă Mondială în Statele Unite și am avut oferte, dar Milan nu m-a lăsat să stau în Italia”, a declarat Florin Răducioiu, pentru AS.com.

Imediat după acest episod, Răducioiu a fost lăsat mai mult pe banca de rezerve de către Capello, iar în sezonul viitor a fost cedat de AC Milan la Espanyol.

Florin Răducioiu, noi detalii despre injecţiile care i se făceau

În cadrul aceluiaşi interviu, Florin Răducioiu a vorbit şi despre controversa legată de injecţiile care erau administrate jucătorilor, în perioada anilor 90′. Discuţia a pornit de la decesele premature ale lui Vialli sau Baggio, însă fostul internaţional a clarificat că nu există niciun legătură cu acest fapt.

Reclamă 4 / 0/3

„Am discutat despre toate acestea cu alți foști colegi. Era ceva normal. Cu aceste decese premature, cum a fost în cazul lui Vialli, Dino Baggio era speriat. Ce pot să spun este că la fiecare meci jucat la Brescia ne administrau injecții roșii, era ca sângele. Am vorbit cu doctorul și mi-a spus că era un tip de vitamine, folosit pentru ca mușchii să nu obosească ușor. Era ceva normal să luam chestii de genul acela. Îmi amintesc că și la Milan existau de asemenea anumite pastile.

(n.r Dacă treceau testele anti-doping în acea perioadă) Da, da, mergeau la testele de urină. Totul a apărut ca urmare a deceselor lui Vialli și ale altor jucători. De aceea mulți și-au pus întrebări despre ce ne dădeau în perioada aceea. Poate că a fost vorba doar despre fatalitate (n.r. în legătură cu acele decese înregistrate în rândul foștilor fotbaliști) sau poate că ele au fost influențate de acele produse. Mă simt foarte bine la 53 de ani.

(n.r. Dacă i s-au dat astfel de produse și în alte campionate în care a evoluat de-a lungul carierei) Nu, niciodată, doar în Italia. În celelalte țări luai medicamente doar dacă aveai o răceală”, a mai spus Florin Răducioiu, pentru aceeaşi sursă citată mai sus.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Olivier Giroud pleacă de la AC Milan! Clubul cu care va semna starul naţionalei Franţei
Serie A • 27 mart., 13:24
Olivier Giroud pleacă de la AC Milan! Clubul cu care va semna starul naţionalei Franţei
Florin Răducioiu le-a răspuns celor care l-au făcut praf şi l-au acuzat că a uitat limba română după celebrul "Crăciun Bun!"
Echipa naţională • 26 mart., 8:04
Florin Răducioiu le-a răspuns celor care l-au făcut praf şi l-au acuzat că a uitat limba română după celebrul „Crăciun Bun!”
Florin Răducioiu, nemulţumit de "tricolori" după România - Irlanda de Nord 1-1
Echipa naţională • 23 mart., 0:32
Florin Răducioiu, nemulţumit de „tricolori” după România – Irlanda de Nord 1-1: „Un meci dezamăgitor”! Pe cine a remarcat
Florin Răducioiu, surprins după ce Ionel Ganea a fost săltat de poliţişti: "E mai vulcanic"
Extra • 22 mart., 22:21
„Am trecut şi eu prin aceste filtre” Florin Răducioiu, surprins după ce Ionel Ganea a fost săltat de poliţişti: „E mai vulcanic”
Patru cluburi uriaşe, în cursa pentru transferul lui Dennis Man! Anunţul italienilor
AntenaPLAY • 22 mart., 10:14
Patru cluburi uriaşe, în cursa pentru transferul lui Dennis Man! Anunţul italienilor: „E aurul Parmei!”