Închide meniul

Florin Tănase a insistat pentru transferul de la FCSB în China, după remiza cu U Cluj: „Şi-a forţat plecarea. Are o frustrare”

Viviana Moraru Publicat: 21 iulie 2022, 9:04

Florin Tănase a insistat pentru transferul de la FCSB în China, după remiza cu U Cluj: „Şi-a forţat plecarea. Are o frustrare

Florin Tănase, prima reacție după FCSB-CFR Cluj 3-3

Florin Tănase/ Hepta

  • Marius Avram consideră că Florin Tănase a insistat pentru un transfer
  • Atacantul se va despărţit în această vară de FCSB

Marius Avram, fostul arbitru FIFA, este de părere că Florin Tănase şi-a forţat plecarea de la FCSB, prin declaraţiile avute după remiza din prima etapă de campionat, cu U Cluj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florin Tănase se va despărţi de FCSB în această perioadă de mercato. Atacantul a fost vândut la o echipă din prima ligă chineză, iar în schimbul său, FCSB va încasa 3 milioane de euro.

Florin Tănase a vrut să plece de la FCSB

Marius Avram, fostul arbitru FIFA, a declarat că Florin Tănase şi-a dorit ca în această vară să schimbe echipa. Atacantul a mai fost aproape de o plecare şi în trecut, însă mutările au picat.

Reclamă

Marius Avram este de părere, că prin declaraţiile de la finalul partidei cu U Cluj, golgheterul de la FCSB a atenţionat conducerea pentru a accepta o ofertă pe numele său. Florin Tănase s-a declarat nemulţumit atât de lot, cât şi de transferurile făcute în această perioadă de mercato.

„Poate prin declarația aia pe care a dat-o, într-un fel, și-a forțat plecarea, nu știu, că nici eu nu cred că e o regie. Cred că a vrut să plece pur și simplu. Să îi zică: «Du-te, bă, și lasă-mă, gata, pleacă dacă nu îți convine. Începi tu să critici ce facem noi aici la echipă…». El nu a ieșit prea mult să critice ce se întâmplă, rar mai avea așa mici înțepături, dar destul de discret. Ei, dar acum, a dat pe față: «Domne, ce-i cu schimările astea la pauză?». Deci, automat, cred că a vrut să își forțeze într-un fel plecarea. Se știe că el are o frustrare pentru că până acum el a tot încercat să plece, a schimbat și agenții și nu a reușit. Și atunci, poate își dorea atât de mult să plece încât a zis: «Domne, lăsați-mă să plec și dacă nu, uite ce se întâmplă». E și asta o ipoteză”, a declarat Marius Avram, conform prosport.ro.

Reclamă

Totodată, Avram consideră că Florin Tănase este o pierdere pentru FCSB, şi echipa are nevoie de un înlocuitor de urgenţă, având în vedere că ţinteşte calificarea în grupele Conference League.

„Plecând în China, automat înțelegem că a făcut-o pentru bani, probabil se gândește să strângă și el niște bani și e normal, îi urăm succes acolo în China. Pentru FCSB e o pierdere, pentru că a pierdut golgheterul campionatului în ultimii doi ani și vom vedea dacă vor găsi pe cine să pună în locul lui”, a mai spus Marius Avram, pentru aceeaşi sursă citată mai sus.

Gigi Becali a confirmat transferul lui Florin Tănase în China

Gigi Becali a confirmat transferul lui Florin Tănase în China. Căpitanul FCSB i-a scos din minți pe patron și pe Mihai Stoica și își poate face bagajele pentru noua sa echipă.

Reclamă 4 / 0/3

În urma vânzării căpitanului, FCSB va încasa 3 milioane de euro. Florin Tănase era cel mai bine plătit jucător al vicecampioanei, cu un salariu lunar de 30.000 de euro.

”Cred că o să plece, nu știu. În 3-4 zile. El deja e ca și plecat. Trei milioane de euro am luat pe el. Când e, e ca și gata. Acum spun că 90%, dar 10% nu se știe”, a declarat Gigi Becali, în exclusivitate, pentru Antena Sport.

În afară de oferta din China, Florin Tănase a fost dorit și de Ferencvaros, însă mutarea a picat. Campioana Ungariei a oferit 2 milioane de euro pentru golgheterul României, dar s-a lovit de refuzul lui Becali.

Florin Tănase, făcut praf după transferul în China

Florin Tănase e la un pas să plece de la FCSB în China, dar e făcut praf de Basarab Panduru. Fostul internațional e de părere că mutarea nu e potrivită pentru golgheterul vicecampioanei României.

Basarab Panduru l-a criticat pe Florin Tănase pentru declarațiile făcute după remiza cu U Cluj din prima etapă, 1-1, când s-a plâns de componența lotului lui FCSB. Panduru e convins că Tănase n-ar fi acceptat transferul în China decât pe un salariu foarte mare.

„Crezi că Tănase vrea să plece? Am văzut doar că ne-am înţeles, am luat 3 milioane de euro pe el, trebuie să plece. Sunt probleme cu banii. Te duci acolo ca să ce? Să ia FCSB 3 milioane de euro. Pe Gigi (n.r. – Becali) nu-l pot păcăli, că dacă nu vede banii în cont nu-i dă drumul jucătorului. Cred că pleacă. Văd că sunt mari probleme acolo, habar n-am. Dacă îţi iei banii în China, du-te în China. Cred că îşi vreun milion, dacă aici ai 400.000 de euro.

El a vorbit ca directorii sportivi. Ai ştiut de când ai venit la echipă, ai ştiut ce se întâmplă la echipa asta. Nu cred că ai de ce să faci tu pe directorul sportiv. Se cred mai importanţi, au fost şi la un moment dat. Căutaţi, sunaţi. Când ţi-am spus că vestiarul e contra antrenorului, hai să-l schimbăm, a fost bine, nu? Uşor, uşor, a înţeles omul că are şi el un cuvânt de spus”, a spus Basarab Panduru, conform orangesport.ro.

Reclamă

Care este cel mai bun antrenor român al momentului?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:46 „Borussia Dortmund e interesată!” Victor Becali, anunțul momentului despre transferul lui Dennis Man în Bundesliga 16:30 Nebunie la meciul care o poate face campioană pe FCSB! Câte bilete s-au vândut la derby-ul cu Rapid! „Erupe” Arena Națională 16:29 VIDEOLeeds – Blackburn 0-1 a fost în AntenaPLAY! Dezastru pentru gazde, care sperau la primul loc! West Brom – Sunderland (17:00) 16:28 LIVE VIDEOSampdoria – Sudtirol, acum în AntenaPLAY! Parma – Spezia (17:15). Man şi Mihăilă sunt titulari! 15:37 L-a ţinut rezervă pe Radu Drăguşin şi a făcut două gafe uriaşe în 35 de secunde! Van de Ven, ridiculizat în Newcastle – Tottenham 15:26 Elias Charalambous anunţă o răsturnare de situaţie în cazul transferului lui Florinel Coman în Qatar: „Are tot ce îi trebuie” 14:33 EXCLUSIVMirel Rădoi, la un pas de a fi noul antrenor al Universităţii Craiova! Poartă negocierile finale cu Mihai Rotaru 14:19 Ladislau Boloni, reacţie genială după ce Metz a pus capăt seriei negative din Ligue 1! Cum a sărbătorit românul victoria 14:09 Ion Ţiriac a cedat şi renunţă la proiecte de zeci de milioane de euro din România: „Am obosit să mă rog de toată lumea!” 13:33 Cum poate câştiga Bayer Leverkusen titlul în Bundesliga fără să mai joace vreun meci! Reacţia de mare campion a lui Xabi Alonso Vezi toate știrile
Pe același subiect
Nebunie la meciul care o poate face campioană pe FCSB!
Liga 1 • 16:30
Nebunie la meciul care o poate face campioană pe FCSB! Câte bilete s-au vândut la derby-ul cu Rapid! „Erupe” Arena Națională
Elias Charalambous anunţă o răsturnare de situaţie în cazul transferului lui Florinel Coman în Qatar: "Are tot ce îi trebuie"
Liga 1 • 15:26
Elias Charalambous anunţă o răsturnare de situaţie în cazul transferului lui Florinel Coman în Qatar: „Are tot ce îi trebuie”
Ce îl aşteaptă pe Florinel Coman în Qatar
Liga 1 • 12:43
FOTO
Ce îl aşteaptă pe Florinel Coman în Qatar. Adevăratul motivul din spatele deciziei de a pleca de la FCSB
Gigi Becali l-a anunţat primul 11 al FCSB-ului pe Neluţu Varga
Liga 1 • 11:54
Gigi Becali l-a anunţat primul 11 pe Neluţu Varga! Elias Charalambous are „mână liberă” să facă o singură schimbare
CCA, delegare controversată la CFR Cluj - FCSB! Gigi Becali a cedat nervos din cauza aceluiaşi arbitru, după un derby din Gruia
Liga 1 • 11:21
CCA, delegare controversată la CFR Cluj – FCSB! Gigi Becali a cedat nervos din cauza aceluiaşi arbitru, după un derby din Gruia