Închide meniul

Florin Tănase, ironic după FCSB – Craiova 0-0. "Mulţumim Primăriei Bucureşti că ne-a dat afară de pe Arenă". Golgheterul Ligii 1 s-a revoltat: "Sper să ne obişnuim în noua casă"

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 4 aprilie 2021, 20:46

Florin Tănase, ironic după FCSB – Craiova 0-0. "Mulţumim Primăriei Bucureşti că ne-a dat afară de pe Arenă". Golgheterul Ligii 1 s-a revoltat: "Sper să ne obişnuim în noua casă"

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Florin Tănase a răbufnit după ce FCSB a fost nevoită să joace la Giurgiu

Florin Tănase a răbufnit la finalul disputei. I-a arătat cu degetul pe cei care nu le-au permis roş-albaştrilor să joace pe Arena Naţională. La mijloc ar fi fost un conflict între oficialii Primăriei Capitalei şi firma care se ocupă de mentenanţa celui mai mare stadion din ţară. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florin Tănase: "Este un rezultat echitabil, ţinând cont că am jucat în deplasare"

"Am fost plecaţi mulţi jucători, mă aşteptam să se întâmple asta. Aşa s-a întâmplat de fiecare dată când a fost pauza pentru echipa naţională. Important e că nu am pierdut şi că suntem pe primul loc. Este un rezultat echitabil, plus că am jucat în deplasare. Un punct în deplasare e bine. Le mulţumim celor de la Primăria Bucureşti.

Rămâne de văzut ce va fi, sper să ne obişnuim şi în noua casă. Din păcate, astăzi nu am reuşit să marcăm. În primul rând, eu am ratat două situaţii foarte bune. Îmi pare rău, trebuie să ne antrenăm şi să câştigăm la Sepsi pentru a rămâne pe primul loc", a răbufnit Florin Tănase după meciul de la Giurgiu.

FCSB a trimis primul şut pe spaţiul porţii oltenilor abia în minutul 85. Atunci, golgheterul Ligii 1 a ratat incredibil, din poziţie ideală.

"Putea fi primul gol al partidei, din păcate a avut o intervenţie foarte bună Pigliacelli", a declarat atacantul roş-albaştrilor.

Reclamă

FCSB – Craiova, la Giurgiu din cauza problemelor tehnice de pe Arena Naţională

FCSB a fost ameţită de deciziile LPF. Iniţial, a fost anunţată că trebuie să plece de pe Arena Naţională imediat după derby-ul cu CFR Cluj. Apoi, a primit acceptul să mai joace încă un meci pe cel mai mare stadion al ţării. În cele din urmă, FCSB a aflat că trebuie să revină la varianta iniţială. 

FCSB – CS Universitatea Craiova, la Giurgiu! FCSB anunță că partida cu CS Universitatea Craiova, de duminică seara, se va disputa la Giurgiu, pe Stadionul 'Marin Anastasovici'. Această decizie a fost luată în urma unor probleme tehnice apărute la Arena Națională, care au făcut imposibilă disputarea partidei pe cel mai mare stadion din România”, a transmis FCSB când a primit vestea.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out Vezi toate știrile
Citește și