Închide meniul

Florin Tănase își poate vedea visul împlinit. Performanța impresionantă care îl aduce aproape de transferul carierei

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 19 noiembrie 2020, 8:04

Florin Tănase își poate vedea visul împlinit. Performanța impresionantă care îl aduce aproape de transferul carierei

Profimediaimages

Florin Tănase trece printr-un moment excelent

Titularizat de Rădoi, Tănase i-a pasat decisiv lui Eric Bicfalvi. A demonstrat că este în cea mai bună formă din carieră și poate prinde transferul mult visat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florin Tănase are cifre excelente și poate pleca de la FCSB

Pentru Tănase a fost al 8-lea meci consecutiv în care a contribuit la un gol pentru echipa de club sau echipa națională. Evoluția de la Belfast îi poate crește cota, estimată de Transfermarkt la 2.2 milioane de euro. 

"Meciurile la echipa națională te ajută foarte mult pentru un transfer în străinătate", a declarat Tănase chiar înaintea meciului cu Irlanda de Nord.

Tănase are două oferte din Turcia, de la Basaksehir și Sivasspor. Echipa președintelui Erdogan joacă în Champions League și are cele mai mari șanse să-l transfere pe atacantul lui FCSB. Gigi Becali cere cinci milioane de euro pentru a-l ceda pe căpitanul roș-albaștrilor.

Patru jucători de la FCSB au fost titulari cu Irlanda de Nord. Dennis Man a ratat șansa de a le atrage atenția scouterilor.

Reclamă

"Dacă un singur un meci bun face Man la naționala României, Gigi Becali ia peste 15 milioane de euro", a declarat Dumitru Dragomir pentru AS.ro.

Dennis Man și Florin Tănase sunt cei mai buni marcatori din Liga 1. Amândoi au marcat câte 9 goluri în această ediție de campionat.

Reclamă 4 / 0/3

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:50 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni Vezi toate știrile
Citește și