Închide meniul

Florin Tănase, pe lista unui club important din Europa! Căpitanul de la FCSB se luptă cu alți trei jucători

Antena Sport Publicat: 26 ianuarie 2021, 5:29

Florin Tănase, pe lista unui club important din Europa! Căpitanul de la FCSB se luptă cu alți trei jucători

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Florin Tănase, dorit în Turcia

  • Unde ar putea ajunge Florin Tănase
  • Cât mai are Tănase contract cu FCSB

Ultima echipă întrată în cursa pentru Florin Tănase este una dintre cele mai importante formații din Turcia. Este vorba despre Trabzonspor. Căpitanul celor de la FCSB s-ar putea lupta pentru transfer cu alți 3 jucători. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Vârsta îl recomandă. Este un jucător de echipă națională și ar putea rezolva problema echipei. De asemenea mai sunt interesanți jucători precum Viktor Kovalenko, Renato Augusto și Alex Pritchard", se arată pe contul de Twitter al lui KayyumitRT. 

Reclamă

Tănase mai are contract cu FCSB până în vara lui 2022

Din informaţiile AS.ro, căpitanul de la FCSB mai are contract cu clubul lui Becali până în vara lui 2022. Căpitanul roș-albaștrilor mai este dorit în Franța, Turcia, Rusia, SUA și în zona Golfului.

Echipe precum Anderlecht, Olympique Marseille, Basaksehir sau New York City și-au arătat, de-a lungul timpului, interesul pentru el. 

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:57 EXCLUSIV„Gata, s-a decis soarta lui Dinamo, retrogradează” Andrei Nicolescu a reacţionat după ce s-a spus că „roş-albii” merg în Liga 2! 17:56 Mihai Rotaru, „bombă” pe piața transferurilor! A pus ochii pe un jucător de națională, plecat pe o sumă mare în străinătate 17:37 Dumitru Dragomir a auzit că Dan Șucu merge în galerie și a avut un mesaj dur: „Cea mai mare prostie! Ăștia care îl aplaudă..” 17:29 LIVE VIDEOBenfica – Chaves (20:00) și Estrela – Sporting (22:30) LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Gil Vicente – Famalicao se joacă ACUM 17:15 „Este ultima mea zi!” Lovitură primită de Max Verstappen! S-a anunțat plecarea momentului de la Red Bull 16:26 Sorin Cârţu a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul lui, Ianis: „Are mereu impresia că e prejudiciat” 16:25 Lovitură pentru Radu Drăgușin! Antrenorul lui Tottenham i-a dat o veste proastă fundașului de la echipa națională 15:41 Istvan Kovacs va arbitra Universitatea Craiova – Rapid 14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi Vezi toate știrile
Pe același subiect
Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua "cu ochii închişi" la FCSB
Liga 1 • 12:58
Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali
S-a mai accidentat un jucător la FCSB
Liga 1 • 11:12
S-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider
Schimbări uriașe la FCSB
Liga 1 • 8:43
Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 28 mart., 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 28 mart., 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”