Închide meniul

Florinel Coman a petrecut cu manele în ziua reunirii lui FCSB + Imaginile inedite în care au fost surprinşi Florin Tănase şi Olimpiu Moruţan

Reclamă

Publicat: 12 iunie 2021, 15:28

Florinel Coman a petrecut cu manele în ziua reunirii lui FCSB + Imaginile inedite în care au fost surprinşi Florin Tănase şi Olimpiu Moruţan

Florinel Coman poate reveni pe teren chiar în derby-ul cu Rapid

Hepta

Florinel Coman a petrecut la botezul fiicei lui Denis Drăguş, fostul său coleg de la Viitorul, scrie prosport.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florinel Coman a petrecut cu manele în ziua reunirii lui FCSB

Şi Răzvan Marin a fost prezent la evenimentul programat ieri, în aceeaşi zi cu reunirea lui FCSB. Coman şi iubita sa, Ioana Timofeciuc, au fost surprinşi în timp ce se distrau pe cinste pe ritmuri de manele.

Botezul lui Drăguş a fost şi un motiv de scandal în familia internaţionalului român. Acesta nu şi-a invitat părinţii şi nici alţi membri ai familiei.

„Lipsa părintilor lui la cel mai important eveniment din viata voastră de până acu… foarte trist! Nu mă așteptam să ne invitați pe noi, verișorii, bunicii… Dar părinții?…

Oare ai fi ajuns persoana publică fără ajutorul părinților, fără suportul și munca lor? Sau te-a crescut Vanessa de mic copil și noi am trăit altă realitate?”, a scris o verişoară a fotbalistului pe Facebook, citată de aceeaşi sursă.

Reclamă

Florin Tănase şi Ovidiu Moruţan, imagini inedite din vacanţă

În schimb, căpitanul lui FCSB, Florin Tănase, i-a surprins pe fani cu o imagine din Tanzania. El s-a pozat lângă o broască ţestoasă uriaşă.

View this post on Instagram


A post shared by Florin Tanase (@florintanase10)

Reclamă 4 / 0/3

Şi Moruţan a profitat de vacanţă. El a mers la Palma de Mallorca, alături de fostul coleg de la FCSB, Dennis Man, şi de căpitanul naţionalei de tineret, Marius Marin.

Moruţan apare în poza care l-a transformat pe Dennis Man în motiv de glume, din cauza costumaţiei prea colorate.

Singura vedetă de la FCSB prezentă la reunirea lotului a fost Florinel Coman. Florin Tănase, Octavian Popescu, Olimpiu Moruțan şi Darius Olaru sunt printre cei care au primit vacanță mai lungă pentru că au fost prezenți la echipele naționale.

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 Vezi toate știrile
Citește și