Închide meniul

Florinel Coman, în cădere totală! "Mbappe" nu mai este cel mai valoros jucător din Liga 1. Cine este acum numărul 1 şi cum arată topul

Iulian Focșăneanu Publicat: 6 aprilie 2021, 10:09

Reclamă
Florinel Coman, în cădere totală! "Mbappe" nu mai este cel mai valoros jucător din Liga 1. Cine este acum numărul 1 şi cum arată topul

Florinel Coman s-a apucat să spună bancuri

Mediafax Foto / Dragos Pascaneanu via Hepta

Potrivit Transfermarkt, vârful lui Gigi Becali a ajuns să valoreze 5.5 milioane de euro. Coman este cu moralul la pământ, mai ales de când s-a ales cu dosar penal. Totul după ce a fost prins de poliţie gonind cu 165 km/h, fără permis de conducere valabil.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florinel Coman, depăşit de Alexandru Cicâldău

Autor al unei duble pentru naţionala României în meciul cu Armenia, Cicâldău a ajuns să fie unul dintre cei mai curtaţi jucători din Liga 1. Cota fotbalistului de 23 de ani a crescut la 6 milioane de euro. 

În condiţiile actuale, starul Craiovei ocupă primul loc în topul celor mai valoroşi fotbalişti din campionatul României. Este urmat de trei rivali de la FCSB: Florinel Coman, Florin Tănase şi Darius Olaru. 

De la campioana CFR Cluj, cei mai bine cotaţi jucători sunt Andrei Burcă, Cristi Manea şi Billel Omrani. Iată cum arată topul:

1. Alexandru Cicâldău – Universitatea Craiova – 6 milioane de euro
2. Florinel Coman – FCSB – 5,5 milioane
3. Florin Tănase – FCSB – 4 milioane
4. Darius Olaru – FCSB – 2,5 milioane
5. Andrei Burcă – CFR Cluj – 2,5 milioane
6. Cristi Manea – CFR Cluj – 2,2 milioane
7. Nicuşor Bancu – Universitatea Craiova – 2 milioane
8. Billel Omrani – CFR Cluj – 2 milioane
9. Olimpiu Moruţan – FCSB – 2 milioane
10. Elvir Koljic – Universitatea Craiova – 2 milioane

Reclamă

Top 10 al cotelor fotbaliştilor români

Podiumul celor mai valoroşi jucători români este format exclusiv din fotbalişti care evoluează în Italia. În momentul de faţă, Răzvan Marin ocupă prima poziţie. Mijlocaşul lui Cagliari se apropie de cota sa maximă din carieră. Potrivit estimărilor sumei citate, mijlocaşul de 24 de ani valorează 12 milioane de euro, cu 1.5 milioane mai puţin decât în urmă cu doi ani.

1. Răzvan Marin – Cagliari – 12 milioane de euro
2. Dennis Man – Parma – 11 milioane
3. Valentin Mihăilă – Parma – 8,5 milioane
4. Alexandru Mitriță – Al Ahli – 7 milioane
5. Ionuț Radu – Inter – 7 milioane
6. Ianis Hagi – Rangers – 6 milioane
7. Alexandru Cicâldău – Universitatea Craiova – 6 milioane
8. Florinel Coman – FCSB – 5,5 milioane
9. Nicolae Stanciu – Slavia Praga – 5 milioane
10. Vlad Chiricheș – Sassuolo – 5 milioane

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:45 Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol 23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și