Închide meniul

Florinel Coman s-a înțeles cu americanii! ”Contractul e pe 3 ani și jumătate”. Cât cere Gigi Becali pentru ”Mbappe”

Dan Roșu Publicat: 3 aprilie 2020, 6:20

Reclamă
Florinel Coman s-a înțeles cu americanii! ”Contractul e pe 3 ani și jumătate”. Cât cere Gigi Becali pentru ”Mbappe”

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Florinel Coman poate pleca de la FCSB

"Suntem acolo cu jucătorul, nu e o diferență mare. Cu jucătorul nu este o problemă. Contractul e pe 3 ani și jumătate, e exact ce-i trebuie lui.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ioan Becali: ”Îl cunosc deja pe Coman, au stat două ore de vorbă cu el”

Un om important de la acel club a fost în România, l-a cunoscut pe Coman. Era șeful scouterilor de la acea echipă. Au stat 2-3 ore de vorbă cu el, i-a spus că îl urmărește de 7-8 luni. Gigi le-a făcut o contraofertă echilibrată având în vedere timpurile în care trecem. Așteptăm un răspuns din partea lor.

Atunci au făcut o ofertă de 9 milioane de dolari plătibili în trei ani de zile. Acum, Gigi le-a trimis un răspuns de 10 milioane plus niște procente, 40%. Problema este dacă acest club are încă această dorință și posibilitate de a-l cumpara", a spus Becali, la Telekom Sport. 

Florinel Coman este golgheterul lui FCSB. Atacantul de 21 de ani a înscris 11 goluri în cele 25 de meciuri din acest sezon al Ligii 1.

Reclamă
Reclamă 4
Recomandări

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
21:08

Surprize uriaşe în echipa de start a FCSB-ului! Darius Olaru nu e nici măcar în lot la meciul cu Oţelul

20:59

Probleme la Jocurile Olimpice 2024! Restaurantul din satul sportivilor, criticat: carnea e „prea crudă” şi lipsesc oulăle de pui

20:49

Primul caz de dopaj de la Jocurile Olimpice 2024! Un judoka, depistat pozitiv

20:45

VIDEOLarry ten Voorde, cel mai rapid în antrenamentele Porsche Supercup din Belgia! Marea cursă e duminică, de la 12:45, în AntenaPLAY

20:30

LIVE TEXTFestivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024 a început! România, reprezentată de 106 sportivi la Paris

20:27

Gigi Becali a răbufnit după ce a aflat care e lovitura pe care ar putea să o primească FCSB de la UEFA: „Unii nu înţeleg”

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 Programul complet al sportivilor români la Jocurile Olimpice 2024 3 VIDEOMaribor – Universitatea Craiova 2-0. Dezastru pentru olteni în Conference League! Meciul a fost în AntenaPLAY și pe Antena Stars 4 FotoIubita lui Denis Alibec și-a uluit fanii. Fosta gimnastă Anca Surdu, o nouă imagine virală alături de starul naționalei! 5 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 6 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY
Citește și