Închide meniul

Fosta soție a lui Ilie Năstase a dat petrecere în rochie mulată, după ce a slăbit peste 30 de kilograme. A cerut cadou de ziua ei o ambulanță!

Antena Sport Publicat: 21 martie 2021, 13:17

Fosta soție a lui Ilie Năstase a dat petrecere în rochie mulată, după ce a slăbit peste 30 de kilograme. A cerut cadou de ziua ei o ambulanță!

Instagram Amalia Nastase

Amalia Năstase, alături de actualul soţ şi cei trei copii, în ziua în care a împlinit 45 de ani

  • Amalia Năstase a împlinit 45 de ani
  • Cu cine a sărbătorit

Printre cei care i-au fost alături Amaliei Năstase s-au numărat cele două fiice din căsătoria cu Ilie Năstase, Alessia și Emma, actualul soț, Răzvan Vasilescu, și fiul lor, Toma, dar și fostul fotbalist al lui Dinamo, Vlăduț Munteanu, împreună cu soția sa, Andreea Oroz Munteanu, scrie click.ro

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Amalia Năstase a sărbătorit în rochie mulată după ce a slăbit peste 30 de kilograme

Amalia s-a mândrit pe Instagram cu tortul de bezea peste care a suflat pentru a stinge lumânările cu vâsta ei, dar și cu rochia mulată, în care a făcut piruete, cu care a strâns mii de aprecieri. 

Ca să ajungă la actuala siluetă, Amalia Năstase a slăbit peste 30 de kilograme. De la 97 de kilograme, ea a ajuns la 66 de kilograme! 

Reclamă
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Amalia Nastase (@amalianastase) 

Amalia Năstase s-a pozat mândră alături de familia ei. Fostul soţ, Ilie Năstase, nu a fost invitat. 

Reclamă
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Amalia Nastase (@amalianastase)

Amalia Năstase a cerut donaţii pentru spitalul de copii Grigore Alexandrescu

Amalia este ambasador al Fundaţiei Salvaţi Copiii. Ea și-a dorit de ziua ei o ambulanță. Le-a celor care o apreciază să doneze bani pentru spitalul Grigore Alexandrescu. 

“Azi e ziua mea, vreau tort. Dacă mă iubiți, dar și dacă nu mă iubiți, dar vreți să mă vedeți că mănânc tort, dați și voi câte 10 ron la linkul din bio. Cel mai mare spital de pediatrie din țară, Grigore Alexandrescu, rămâne cu o singură ambulanță, după ce patru din cele cinci pe care le are în prezent vor fi casate.

Reclamă 4 / 0/3

Nici cea rămasă nu mai are viață lungă, este veche de peste 15 de ani și se strică frecvent. Fără o ambulanță funcțională, copiii care au nevoie de ajutor medical urgent și de specialitate ajung mai greu la tratament, pentru unii intervenția este vitală. Ambulanța cu targă și scaune, așa cum ne-au explicat medicii, costă 77.290 Euro", a fost mesajul Amaliei.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului Vezi toate știrile
Pe același subiect
Ilie Năstase, verdict despre cariera Simonei Halep, după decizia de la TAS
Tenis • 5 mart., 17:29
Ilie Năstase, verdict despre cariera Simonei Halep, după decizia de la TAS. Care e avantajul româncei: „Asta a ajutat-o”
Cum a ajuns Ion Ţiriac să aibă o pensie uriaşă faţă de prietenul său Ilie Năstase
Diverse • 17 feb., 13:09
Cum a ajuns Ion Ţiriac să aibă o pensie uriaşă faţă de prietenul său Ilie Năstase
Ion Țiriac nu a primit nicio șansă pentru afacerea care i-ar putea aduce milioane
Diverse • 14 feb., 9:09
„Nu mai trăiește atât!” Ion Țiriac nu a primit nicio șansă în afacerea care i-ar fi putut aduce milioane
Cum arată fiica cea mare a lui Ilie Năstase. Nathalie Năstase are 48 de ani şi este fiica cea mare a fostului număr 1 ATP
Diverse • 10 feb., 10:11
FOTO
Cum arată fiica cea mare a lui Ilie Năstase! Imagini rare cu Nathalie, care are aceeaşi vârstă cu actuala soţie a tatălui său
Ilie Năstase, necruţător după ce Patrick Mouratoglou şi-a asumat vina în procesul Simonei Halep
WTA • 8 feb., 17:47
„Când a minţit, acum sau atunci?” Ilie Năstase, necruţător după ce Patrick Mouratoglou şi-a asumat vina în procesul Simonei Halep