Închide meniul

3 fotbaliști dorm pe jos în aeroportul de la Frankfurt și mănâncă din mila angajaților. ”E o rușine, am bătut la toate ușile”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 23 aprilie 2020, 12:39

3 fotbaliști dorm pe jos în aeroportul de la Frankfurt și mănâncă din mila angajaților. ”E o rușine, am bătut la toate ușile”

DPA Images / Thomas Frey via Hepta

3 argentinieni au probleme în Germania

Fotbaliștii legitimați în Arabia Saudită au plecat pe 17 aprilie spre America de Sud, dar au avut o primă escală cu ghinion la Frankfurt. Acolo, ei au aflat că nu au actele necesare pentru a trece prin Brazilia, acolo unde ar fi făcut o a doua escală. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cei trei şi-au aranjat un zbor privat pentru a se întoarce la Buenos Aires prin Sao Paulo, Brazilia. Dar, având în vedere că există o interdicţie de călătorie între Brazilia şi Argentina, este nevoie de un permis special pentru efectuarea zborului lor privat între cele două naţiuni din America de Sud. Totul din cauza coronavirusului

Acest permis, care poate fi eliberat numai de autoritatea aeronautică naţională din Argentina, cu aprobarea guvernului şi a Ministerului Sănătăţii, nu a fost emis la timp şi, în consecinţă, nu li s-a permis să urce la bordul avionului lor.

Jucătorii dorm pe jos și primesc mâncare din partea angajaților

În această situație, în care așteaptă permisul special de trecere prin Brazilia, cel mai mult a avut de suferit Guanca, cel care este însoțit de familie: soție, copii și mama lui în vârstă de 65 de ani. Ei au stat chiar în aeroport, unde au dormit mai mult pe jos. Între timp, familia a găsit o cameră de hotel.

Norocul lor a venit din partea angajaților, care au grijă de sud-americani. Le oferă câte două porții de mâncare în fiecare zi. Alternativa pentru aceștia ar fi un hotel pentru turiștii care tranzitează Germania, dar acelea sunt arhipline. 

Reclamă

"Am bătut la toate uşile. E o ruşine! Avioane goale zboară către Buenos Aires, pentru a prelua non-argentinieni. În calitate de argentinieni, nu înţelegem de ce suntem abandonaţi de guvern", a declarat Gil pentru cotidianul german Bild.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:05 Motivul pentru care Dan Petrescu nu a ajuns încă la CFR Cluj. De ce nu încearcă să salveze sezonul ardelenilor 18:50 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele de start 18:36 NEWS ALERTSimona Halep s-a retras din turneul de la Madrid! Motivul din spatele deciziei româncei 18:34 Ce notă a primit George Pușcaș, după ce a marcat în Bari – Pisa 1-1! I-a impresionat pe specialiști, după ce și-a salvat echipa 18:17 Marele Premiu de Formula 1™ al Chinei va fi în direct pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY, duminică, de la 10:00 18:17 Foto„Cobra” Adrian Ilie a împlinit 50 de ani! Mesajul plin de emoţie primit de la fiica lui, Milana 18:16 “Povestea mea a fost fantastică” Gabrine Muguruza și-a anunțat retragerea din tenis! Anunțul care a surprins pe toată lumea 18:15 LIVE TEXTFCU Craiova – Dinamo 0-1. „Câinii” au făcut șah-mat apărarea oltenilor! Șutul lui Milanov l-a învins pe Gurău 18:06 „Suntem capabili” Luis Enrique, obiectiv uriaș în ultimul sezon al lui Kylian Mbappe la PSG. Ce le-a transmis jucătorilor 17:49 „După îl vinde cu 15 milioane” Dumitru Dragomir știe ce transfer trebuie să facă Gigi Becali la FCSB Vezi toate știrile
Citește și