Închide meniul

3 hoţi s-au oprit să bea o supă în timpul unui jaf la clubul Waasland-Beveren! Primele reacţii ale oficialilor

Reclamă

Antena Sport Publicat: 7 aprilie 2021, 7:37

3 hoţi s-au oprit să bea o supă în timpul unui jaf la clubul Waasland-Beveren! Primele reacţii ale oficialilor

news.ro

3 hoţi au jefuit un club belgian

"În weekend, clubul nostru a fost jefuit. Hoţii au furat mai multe tablete, dar şi multe băuturi alcoolice, printre altele. Ştim că supa noastră este delicioasă, dar ţineţi-vă mâinile în buzunar!", se arată într-un comunicat emis de club.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Clubul Waasland-Beveren le-a cerut hoţilor bunurile înapoi

Ţinând cont că hoţii au fost uşor identificaţi cu ajutorul imaginilor de pe camerele de supraveghere, oficialii clubului Waasland-Beveren le-au cerut acestora să înapoieze bunurile furate. 

Waasland-Beveren nu stă bine nici în campionatul Belgiei. Echipa este pe ultimul loc al primei ligi, cu doar 7 victorii adunate după primele 32 de etape.

Marquinhos şi Di Maria, călcaţi de hoţi

Prin momente mult mai grele au trecut doi jucători de la PSG, la jumătatea lunii trecute. Angel Di Maria şi Marquinhos au fost jefuiţi în timpul meciului cu Nantes. În cazul brazilianului, hoţii au fost violenţi şi i-au sechestrat tatăl şi fiicele.

Angel Di Maria a fost înlocuit în timpul meciului dintre PSG şi Nantes, după ce şefii clubului au aflat că locuinţa sa a fost ţinta unui jaf. Hoţii nu au dat ochii cu familia. În schimb, în cazul lui Marquinhos, care a rămas pe teren până la final, jaful s-a comis cu violenţă.

Reclamă

Tatăl fotbalistului, Marcos, în vârstă de 52 de ani, şi cele două fiice au fost sechestraţi. Jaful a durat 40 de minute. Le Parisien a aflat ce le-a declarat Marcos anchetatorilor.

"În timp ce ieşea în grădină pentru a-şi hrăni câinii, victima a fost împinsă în casă de doi bărbaţi. Aceştia l-au lovit pe tatăl jucătorului la faţă, piept şi coaste.

Hoţii l-au încuiat pe tatăl jucătorului brazilian, precum şi pe cele două fiice ale victimei, în vârstă de 13 şi 16 ani, într-un dressing, înainte de a fugi cu articole de marochinărie, cu alte obiecte şi cu 2.000 de euro în numerar", au scris jurnaliştii francezi.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • 3 hoţi au jefuit un club
  • Cei 3 s-au oprit să bea o supă

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” Vezi toate știrile
Citește și