Închide meniul

34 de meciuri la naționala Angliei: ”Cum îi spun fiului de 10 ani că nicio echipă nu te vrea?”

Cătălin Oprișan Publicat: 27 septembrie 2021, 14:51

34 de meciuri la naționala Angliei: ”Cum îi spun fiului de 10 ani că nicio echipă nu te vrea?”

Vremurile când Wilshere evolua pentru Arsenal în cupele europene au apus...

Hepta

  • Va împlini 30 de ani pe 1 ianuarie
  • Are două goluri la naționala Angliei, în 34 de meciuri

Pare greu de crezut, dar Jack Wilshere (va împlini 30 de ani pe 1 ianuarie), care a adunat 197 de meciuri pentru Arsenal Londra și alte 34 la naționala Angliei, nu are echipă. Băiatul se antrenează cu cei de la Como 1907, în Serie B, dar nu poate obosi mingea în cadru oficial, din cauza regulamentului jucătorilor non-europeni. Omul afirmă că e în formă maximă, dar că accidentările din trecut îl bântuie și acum: ”Cred că s-a pus o ștampilă pe mine, iar cluburile care se interesează primesc același răspuns: e jucător bun, dar se va accidenta, cu siguranță!”

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cu toate acestea, Jack e ferm: ”Să fie clar! Nu am mai fost accidentat de dinainte de pandemie, iar ultima problemă n-a fost gravă. Mă antrenez în fiecare zi. La Bournemouth eram gata să disput toate partidele, dar n-a fost să fie”, a mai adăugat el. Wilshere a evoluat un prim sezon la ”The Cherries”, cu 27 de meciuri. Apoi a ajuns la West Ham United și, din nou, la Bournemouth. ”Toți gândesc prost despre mine. Dă-mi o oportunitate! Las-mă să-ți demonstrez că sunt în formă!”

”E frustrant și lucrul ăsta de termină!”

”E frustrant și nu poși face nimic, lucrul acesta te termină. Te antrenezi, dar mai mult de asta nu prea poți face nimic! Cât poți să mai alergi? La final te întrebi dacă merită efortul”.

Reclamă

”Mă antrenez cu Como, dar nu e ușor pentru familia mea”, adaugă. Spune că italienii l-au lăsat să vină la pregătire pentru că nu-i prea știu istoriile cu accidentările. ”Am un fiu de 10 ani, topit după fotbal. Citește toate știrile. Înțelege fotbalul, dar e foarte greu să-i explic ce se petrece cu mine. Mereu mă întreabă dacă am semnat cu cineva, dacă mă vrea careva și eu îi răspund că…nu. E maximum ce pot face. Trebuie să fiu cinstit cu el!”

Interesant este faptul că Jack a discutat cu soția, rămasă la Londra, despre problema distanței: ”Am rugat-o să-mi spună când coarda este întinsă la maximum, pentru că atunci nu mă voi mai antrena în Italia, voi găsi altceva”. Mikel Arteta, tehnicianul celor de la Arsenal, a anunțat, zilele trecute, că-i va permite lui Wilshere să se antreneze cu ”tunarii”, dar nu se pune probleme revenirii sale la echipă. ”Nu vom ajunge atât de departe!”

Reclamă

Chiar dacă și fostul mare antrenor Arsene Wenger a spus că se simte ”foarte responsabil” de accidentările unor jucători precum Wilshere sau Ramsey, pe fotbalist nu-l prea încălzește acest lucru, cu atât mai mult cu cât nu are nicio ofertă concretă…

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei Vezi toate știrile
Pe același subiect
Como - Pisa Bari - Sampdoria LIVE VIDEO
AntenaPLAY • 16 mart., 18:46
Bari – Sampdoria 0-1, în AntenaPLAY! George Puşcaş a ratat din toate poziţiile. Marius Marin, gafă uluitoare în Como – Pisa 3-1
Marius Marin, gafă colosală în Serie B! Mijlocaşul român le-a pus pe tavă un gol adversarilor în Como - Pisa
AntenaPLAY • 16 mart., 15:55
Marius Marin, gafă colosală în Serie B! Mijlocaşul român le-a pus pe tavă un gol adversarilor în Como – Pisa
Cotele pentru câştigarea Champions League, după tragerea la sorţi a sferturilor de finală
Liga Campionilor • 15 mart., 14:04
Cotele pentru câştigarea Champions League, după tragerea la sorţi a sferturilor de finală! Real Madrid, văzută cu a treia şansă
Mikel Arteta, explozie de bucurie după ce Arsenal a eliminat-o dramatic pe Porto în Liga Campionilor
Liga Campionilor • 13 mart., 9:56
Mikel Arteta, explozie de bucurie după ce Arsenal a eliminat-o dramatic pe Porto în Liga Campionilor: „E prima oară pentru mine”
Scandal imens între Sergio Conceicao și Mikel Arteta, după Arsenal - FC Porto 1-0 (4-2 d.l.d)
Liga Portugal • 13 mart., 9:26
Scandal imens între Sergio Conceicao și Mikel Arteta, după Arsenal – FC Porto 1-0 (4-2 d.l.d): „Mi-a insultat familia!”