Închide meniul

A beautiful mind! A dat fotbalul profesionist pe intrarea la Harvard!

Reclamă

Cătălin Oprișan Publicat: 22 martie 2021, 9:26

A beautiful mind! A dat fotbalul profesionist pe intrarea la Harvard!

Profimediaimages

Deși mulți l-au rugat să se mai gândească, Arlotti a anunțat că în august va fi la Harvard

Alessandro Arlotti, considerat de mulți noua perlă a fotbalului italian, a decis să pună capăt cariereri de profesionist la doar 18 ani, pentru a începe studiile la prestigioasa Universitate Harvard, unde a fost acceptat, din luna august. Așa cum a declarat, mijlocașul ofensiv nu va renunța total la pasiunea lui pentru fotbal, urmând a evolua în Ivy League, competiție ce reunește cele mai importante opt facultăți din nordul Statelor Unite.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Arlotti, care ”naviga” între echipa de tineret și cea mare a celor de la Pescara, a primit, din partea celor de la Harvard, în februarie, o scrisoare prin care era anunțat că a fost acceptat ca student. Avea să declare, pentru ”RMC Sport”, că atunci când a aflat nu a avut niciun moment de ezitare: ”Am simțit că nu pot da cu piciorul la această șansă”, a spus el. A adăugat că mulți l-au rugat să se mai gândească: ”Mesajele îmi spuneau să mai meditez, să nu mă grăbesc. Amici, colegi de echipă, antrenori, directori sportivi, dar, de asemenea, oameni pe care nu-i cunosc, de pe Instagram. Mi-au spus că mi-au citit povestea, că-mi cunosc cariera și că nu sunt de acord cu mine, dar am înercat să-i contrazic”, a mai adăugat Arlotti. 

Mijlocașul ofensiv născut în Nisa, calcă pe pașii fratelui său mai mare, Gianluca, cel care, după ce a jucat la Monaco și la Cannes, a decis să plece în Statele Unite, pentru a studia Economia la Univeristatea din Boston. El a fost cel care i-a recomandat lui Alessandro să evolueze în Ivy League. ”Mi-a spus că aici fotbalul este mai puțin tehnic și mai mult fizic”.

Alessandro Arlotti, care s-a format la grupele de juniori de la AS Monaco, va merge la o universitatea fondată la 8 septembrie 1636 și care a dat lumii 75 de laureați ai Premiului Nobel, preum și pe președinții americani Franklin Delano Roosevelt, Bill Gates și Barack Obama. 

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:30 LIVE VIDEOCalificările pentru sprint sunt ACUM, pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY! Programul complet al Marelui Premiu al Chinei 10:21 „Comportamentul lui a fost de vină!” Marcel Răducanu, mesaj acid despre transferul lui Florinel Coman în Qatar! 10:10 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele probabile 10:06 Ianis Hagi, gata să se transfere definitiv de la Rangers: „A fost uitat!” Anunţ despre varianta Galatasaray 9:34 Emma Răducanu a revenit la forma maximă! S-a calificat în sferturi la Stuttgart şi va avea un duel „de foc” cu Iga Swiatek 9:31 „Va fi făcut sfânt!” Dumitru Dragomir, mesaj despre planul lui Gigi Becali! A făcut plecăciuni în fața patronului de la FCSB 9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari 9:10 Semnal de alarmă pentru FCSB, înaintea transferului lui Florinel Coman în Qatar: „Nu va fi uşor!” Sfat pentru Gigi Becali 8:51 VIDEOScene incredibile la Marele Premiu al Chinei! Gazonul a luat foc în timpul antrenamentelor! Steagul roșu s-a ridicat imediat 8:44 „Joacă două meciuri pe an!” Jucătorul cu care Gigi Becali vrea să dea lovitura, făcut praf: „Cine l-a văzut fotbalist?” Vezi toate știrile
Citește și