Închide meniul

„A fost o ruşine!” Ianis Hagi, apărat de o legendă de la Celtic! Discurs dur la adresa lui Rangers: „Trebuie să respecţi asta”

Alex Masgras Publicat: 18 octombrie 2024, 10:20

Reclamă
„A fost o ruşine! Ianis Hagi, apărat de o legendă de la Celtic! Discurs dur la adresa lui Rangers: „Trebuie să respecţi asta

Ianis Hagi, apărat de o legendă de la Celtic! Discurs dur la adresa lui Rangers: "Pur şi simplu a vrut asta"

Ianis Hagi / Profimedia

Ianis Hagi a fost apărat de o legendă de la Celtic în presa scoţiană. Frank McAvennie, fost atacant al Scoţiei şi al lui Celtic, nu a înţeles cum echipa rivală a putut să îl ţină departe de teren pe Ianis Hagi atâta timp.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Scoţianul a criticat în termeni dur decizia lui Rangers, fiind de părere că echipa de pe ibrox a făcut o greşeală uriaşă, după ce l-a trimis pe internaţionalul român la echipa secundă.

„A fost o ruşine!” Ianis Hagi, apărat de o legendă de la Celtic! Discurs dur la adresa lui Rangers: „Pur şi simplu a vrut asta”

McAvennie are mare încredere în Ianis Hagi şi este de părere că românul este genul de jucător de care Rangers are mare nevoie. Fostul atacant al Scoţiei a fost impresionat şi de modul în care Hagi a abordat această perioadă complicată şi este convins că va reuşi să se impună la echipă, după ce se va pune la punct din punct de vedere fizic:

„Rangers l-a readus pe Ianis Hagi în lot, dar a fost o ruşine faptul că băiatul nu a jucat. Cred că e un jucător bun. Nu genul de jucător care impresionează etapă de etapă, dar care poate schimba soarta unui joc. Aceştia sunt jucătorii de de care are nevoie Rangers.

Trebuie să îi dăm credit. Nu a zis niciodată nimic, a lăsat capul jos şi nu a zis că vrea să plece, aşa cum a făcut-o celălalt jucător, Todd Cantwell. El pur şi simplu a vrut să joace pentru Rangers şi trebuie să respecţi asta. A revenit, a luat roşu în primul său meci, dar va creşte din punct de vedere fizic”, a declarat Frank McAvennie, potrivit footballinsider247.com.

Reclamă
Reclamă

Neil Lennon s-a convins, după ce a văzut revenirea lui Ianis Hagi la Rangers

Neil Lennon a văzut revenirea lui Ianis Hagi la Rangers şi a avut o primă reacţie. Fostul antrenor al Rapidului este convins că mijlocaşul român o poate ajuta pe gruparea de pe Ibrox să o ajungă din urmă pe marea rivală Celtic, care este lider după 7 etape.

Ianis Hagi a renunţat la peste 300.000 de euro pentru a fi reprimit la prima echipă. Fiul lui Gică Hagi a jucat împotriva celor de la St. Johnstone şi a avut nevoie de 15 minute pentru a reuşi o pasă de gol. Din păcate, „Prinţul” a fost eliminat în minutul 79, după o intrare cu talpa pe tibia unui adversar.

Antrenorul care a câştigat cinci titluri cu Celtic este sigur că Ianis Hagi se poate revanşa şi că îi poate fi de folos lui Philippe Clement.

Reclamă

„Ianis Hagi este un jucător foarte bun, îmi place. Rangers trebuie să-l utilizeze mai mult în acest sezon, românul îi poate ajuta”, a declarat Neil Lennon pentru sportpesurse.ro.

Reclamă

Ce rezultat va fi la derby-ul Dinamo - FCSB?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
13:00

LIVE VIDEOBernadette Szocs, victorie la dublu, la Campionatul European Individual, LIVE în AntenaPLAY! Programul complet al românilor

12:02

„O echipă făcută la televizor!” Cornel Dinu, discurs furibund înainte de Dinamo – FCSB! Ce avantaj crede că au „câinii”

11:35

Surpriză în primul 11 al FCSB-ului, pentru derby-ul cu Dinamo! Cine ar urma să fie titularizat

11:14

Englezii s-au convins de Radu Drăguşin, după patru meciuri jucate la Tottenham în acest sezon! Ce notă i-au acordat fundaşului

11:13

Schimbare majoră în Formula 1! FIA a anunţat eliminarea unei reguli importante începând cu 2025

10:40

Rareş Ilie i-a dat replica lui Mihai Stoica după ce a fost acuzat că a înjurat Steaua: „A fost un gest de politeţe”

1 EXCLUSIVPrimele tensiuni din vestiarul României după deciziile luate de Mircea Lucescu 2 FotoDin ce face bani Ioana Ţiriac, fiica miliardarului român! Anunțul făcut chiar de mama ei 3 Max Verstappen riscă să primească o nouă penalizare pe grilă. Unde va lua Red Bull decizia 4 Simona Halep este a cincea favorită a specialiştilor la câştigarea Roland Garros 2025, chiar dacă e pe locul 876 WTA. Ce cotă are 5 Ce s-a ales, de fapt, de Sergiu „călăreţul”, bărbatul care a fost ajutat cu o casă de Cătălin Moroşanu 6 VIDEOBernadette Szocs s-a calificat în turul 2 la Campionatul European Individual, live în AntenaPLAY. Programul zilei
Citește și