Închide meniul

„A fost ultimul tău trofeu la Barcelona?” Răspunsul lui Lionel Messi i-a surprins pe fani! „Adevărul e că suntem într-o situație grea!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 22 mai 2021, 10:32

„A fost ultimul tău trofeu la Barcelona? Răspunsul lui Lionel Messi i-a surprins pe fani! „Adevărul e că suntem într-o situație grea!

Lionel Messi a pierdut o avere

Profimedia

„A fost ultimul tău trofeu la Barcelona?” Această întrebare l-a forțat pe Messi să divulge o parte din gândurile sale pentru sezonul următor. Argentinianul a refuzat să ofere un răspuns direct, dar a recunoscut că Barcelona este departe de statutul din urmă cu câțiva ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„A fost ultimul tău trofeu la Barcelona?” Răspunsul lui Lionel Messi

„Adevărul e că ultima Copa del Rey a fost specială, mai ales din pricina situației în care ne aflăm. Clubul vine după câțiva ani în care a suferit din cauza lipsei de rezultate și de titluri. Avem un vestiar foarte tânăr, cu mulți jucători noi. Acel trofeu a fost un moment crucial pentru noi, unul foarte important!”, a declarat Lionel Messi, pentru ziarul Ole, citat de Marca.

Barcelona s-a impus cu 4-0 împotriva lui Athletic Bilbao, în finala disputată pe 17 aprilie. Messi a făcut atunci un joc perfect, reușind să puncteze de două ori.

Copa del Rey este singurul trofeu cucerit de Barcelona în acest sezon. Catalanii au ieșit din lupta la titlu după 1-2 cu Celta Vigo și au fost umiliți în „optimile” Champions League de către PSG, 2-5 la general. Mai mult, Barcelona a pierdut și finala Supercupei, 2-3 cu Bilbao în ianuarie, într-un meci când Messi a fost eliminat.

Jucătorii Barcelonei s-au înghesuit sa facă poze cu Messi după finala Copa del Rey

După fluirel final, jucătorii Barcelonei au făcut, pe rând poze cu trofeul şi cu Lionel Messi, un nou moment emoţionant pentru căpitanul Barcelonei. Pentru el a fost al 35-lea trofeu cucerit alături de catalani.

Reclamă

După finala Copa del Rey, a urmat o perioadă nefastă pentru Barcelona. Catalanii au pierdut lupta la titlu și n-au reușit să-și învingă rivalele în meciurile directe (1-2 cu Real Madrid și 0-0 cu Atletico Madrid).

Lionel Messi și-a luat vacanță

În aceste condiții, Lionel Messi și-a luat vacanță cu o etapă înainte de finalul sezonului. Acesta nu va face parte din lotul lui Ronald Koeman pentru meciul cu Eibar.

Reclamă 4 / 0/3

Argentinianul i-a cerut lui Ronald Koeman să-l învoiască. Olandezul n-a stat pe gânduri și l-a trimis pe Messi acasă încă dinaintea antrenamentului de vineri, potrivit Mundo Deportivo.

Vestea le-a dat fiori fanilor Barcelonei. Lionel Messi nu și-a prelungit încă contractul cu Barcelona, iar aceștia se tem că argentinianul își negociază deja următoarea destinație.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara Vezi toate știrile
Citește și