Închide meniul
Video

Ada Hegerberg, gol de senzaţie în Olympique Lyon – PSG! Execuţie perfectă a starului lui Lyon. Finala feminină a Cupei Franţei, exclusiv în AntenaPLAY

Iulian Focșăneanu Publicat: 13 mai 2023, 17:55

Reclamă

Ada Hegerberg, gol de senzaţie în Olympique Lyon - PSG

Ada Hegerberg a deschis scorul în finala feminină a Cupei Franţei / AntenaSport

Ada Hegerberg a înscris un gol de senzaţie în Olympique Lyon – PSG, finala feminină a Cupei Franţei. Sportiva din Norvegia a deschis scorul cu o execuţie superbă în meciul care s-a jucat cu trofeul pe masă şi a putut fi urmărit în format LIVE VIDEO exclusiv în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Starul lui OL a avut nevoie de 12 minute pentru a da lovitura. Hegerberg a intrat în posesia balonului la aproximativ 20 de metri distanţă de poarta adversă şi a luat acţiunea pe cont propriu.

Ada Hegerberg, gol de senzaţie în Olympique Lyon – PSG

Fosta câştigătoarea a Balon de Aur din fotbalul feminin (2018) s-a întors şi a şutat în forţă. A plasat perfect mingea, care s-a oprit în plasa laterală a porţii apărată de Picaud.

Hegerberg a reuşit chiar „dubla”, zece minute mai târziu, cu un şut plasat. A demonstrat că este una dintre cele mai bune jucătoare ale lumii.

Ada Hegerberg este din 2014 la Lyon, echipă cu care a câştigat deja de cinci ori trofeul Cupei Franţei, ultima dată în 2020. Mai are în palmares 7 titluri în campionatul intern. Cu OL a triumfat şi de şase ori în Champions League!

Reclamă

Ada Hegerberg, reacţie emoţionantă după ce s-a anunţat că Jean Michel Aulas nu mai e preşedinte la Lyon

Noul proprietar, John Textor, a devenit preşedinte-director general. Aulas, în vârstă de 74 de ani, conducea clubul din 1987. El v fi de acum încolo preşedinte de onoare.

OL Groupe îi mulţumeşte sincer domnului Jean-Michel Aulas pentru devotament şi dăruirea pentru Olympique Lyon timp de peste trei decenii, în cursul cărora s-au câştigat peste 50 de titluri atât de echipele masculine cât şi de cele feminine”, se menţionează în comunicatul clubului francez.

Clubul Olympique Lyon a fost vândut în decembrie 2022 omului de afaceri american John Textor. În acest context, Ada Hegerberg, una dintre cele mai bune jucătoare din lume care evoluează la Olympique Lyon, a postat o imagine emoţionantă pe reţelele de socializare. Aceasta a publicat o imagine în care se îmbrăţisa cu Aulas.

Reclamă 4 / 0/3

Olympique Lyon – PSG, finala Cupei Franței la fotbal feminin

Lyon este cea mai bună echipă din istoria fotbalului feminin de club, dacă ținem cont că a câștigat Liga Campionilor de un număr record de ori, 8, din 2010 până în prezent. De asemenea, Olympique deține recordul de trofee și în campionatul din Hexagon (15), pe care le-a câștigat în ultimii 16 ani.

De cealaltă parte, PSG e singura care a reușit să întrerupă seria lui Lyon și a câștigat titlul în Franța, în 2021. De asemenea, echipa din Capitală s-a impus și în Cupa Franței în trei rânduri, fiind deținătoarea trofeului.

Lyon, echipa recordurilor

Când vine vorba de recorduri, tot Lyon iese în evidență și în Cupa Franței, pe care a câștigat-o de nouă ori, pierzând și alte patru finale. Cele două echipe s-au mai întâlnit de cinci ori în ultimul act al competiției, iar Lyon s-a impus în patru rânduri. Singurul succes al fetelor de la PSG a venit în 2018.

Cupa Franței la fotbal feminin a fost înființată în 2001, atunci când a apărut și Cupa UEFA la fotbal feminin. La startul turneului pot fi incluse atât echipe profesioniste, cât și de amatoare.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
6
mai
1:04
VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții
6
mai
0:40
VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi
6
mai
0:17
Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!”
6
mai
0:04
„Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2!
23:49 Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!” 23:22 CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă 23:07 „E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid! 23:05 VIDEOSporting a câștigat titlul în Liga Portugal! Trupa lui Ruben Amorim, campioană cu două etape înainte de finalul sezonului 22:31 „Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte 22:24 Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt Vezi toate știrile
Citește și