Închide meniul

Adrian Mihalcea și-a găsit coșmarul! Haaland, starul lui Dortmund, l-a supărat pe dinamovist. Care este motivul

Reclamă

Antena Sport Publicat: 25 mai 2020, 5:39

Adrian Mihalcea și-a găsit coșmarul! Haaland, starul lui Dortmund, l-a supărat pe dinamovist. Care este motivul

DPA Images / Michael Sohn via hepta

Adrian Mihalcea și-a găsit coșmarul! Haaland, starul lui Dortmund, l-a supărat pe dinamovist. Care este motivul

Mihalcea așteaptă cu nerăbdare confruntarea din Bundesliga dintre Borussia Dortmund și Bayern Munchen, care se va desfășura marți seară de la ora 19:30. Dinamovistul îl admiră pe Robert Lewandowski, atacantul bavarezilor, și susține că dacă oaspeții ar câștiga confruntarea de pe Signal Iduna Park, atunci titlul din Bundesliga ar rămâne în Bavaria.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihalcea: ”Sunt supărat pe Haaland și țin cu Lewandowski”

"E finala campionatului, dacă Bayern ar câştiga, s-ar distanţa la 7 puncte. Ar fi greu ca Dormund să o ajungă din urmă ţinând cont şi de valoarea celor din Munchen. În orice moment l-aş alege pe Lewandowski. E un jucător cu experienţă, care an de an marchează extrem de mult şi ajută foarte mult echipei, spre deosebire de Haaland care e un tânăr de perspectivă, doar ce a ieşit în faţă de un an maxim doi şi poate să crească. Şi pentru că sunt supărat pe el şi ţin mai mult cu Lewandowski.

Sunt supărat pentru că a jucat foarte bine în aceste preliminarii şi ne-a îngreunat sarcina să ne calificăm. E un meci care poate decide campioana, altfel spus la o diferenţă de 7 puncte putem spune că Bayern e campioana şi dacă Dormund e mai atentă şi reuşeşte să câştige, campionatul se joacă în continuare. Mă gândesc la o precauţie din ambele părţi şi la un număr de goluri mai redus decât în ultimele etape", a spus Mihalcea, pentru Telekom Sport.

După 27 de etape disputate în Bundesliga Bayern se află pe primul loc cu 61 de puncte, în timp ce Dortmund e pe doi cu 57 de puncte. Podiumul este completat de RB Leipzig cu 54 de puncte.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:43 Daniel Niculae, criticat dur după ce a spus că Şumudică e o variantă foarte bună pentru Rapid: „Lipsă de respect pentru Lobonţ” 14:06 Premii uriaşe la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs luptă pentru trofeu, în AntenaPLAY 13:50 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 13:41 Pompiliu Popescu îi dă o veste teribilă lui Olimpiu Moruţan: „Puţini au mai revenit la un nivel bun după o astfel de accidentare” 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” Vezi toate știrile
Citește și