Închide meniul
Foto

Adrian Mutu a plecat în Azerbaidjan să semneze cu Neftchi Baku!

Alex Masgras Publicat: 10 iulie 2023, 20:19

Reclamă
Adrian Mutu a plecat în Azerbaidjan să semneze cu Neftchi Baku!

Adrian Mutu a plecat în Azerbaidjan să semneze cu Neftci Baku

Adrian Mutu, la plecarea în Azerbaidjan / Captură Antena Sport

Adrian Mutu a plecat în Azerbaidjan să semneze cu Neftchi Baku. La scurt timp după ce Cristiano Bergodi a semnat cu Rapid şi a preluat echipa din Giuleşti, Mutu a ajuns la aeroport, urmând să plece în Azerbaidjan în această seară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fostul decar al naţionalei s-a înţeles cu Neftchi Baku, echipă care l-a avut ca antrenor pe Laurenţiu Reghecampf.

Adrian Mutu a plecat în Azerbaidjan să semneze cu Neftchi Baku!

Fostul antrenor al celor de la Rapid a plecat luni seară în Azerabidjan, acolo unde va semna cu Neftchi Baku. La Otoponi, Adrian Mutu nu a vrut să dea declaraţii.

Neftci Baku a încheiat pe locul 3 sezonul trecut şi a pierdut finala Cupei cu Reghecampf pe bancă. Acum, conducerea celor de la Neftci Baku se aşteaptă ca fostul antrenor de la Rapid să reuşească ce nu a reuşit Reghechampf. Mutu trebuie să câştige campionatul din Azerbaidjan şi să califice echipa în grupele Ligii Campionilor. Presa din Azerbaidjan a anunţat că Mutu a promis că va realiza aceste obiective, asta după ce a cerut şi mărirea bugetului.

Adrian Mutu a plecat să semneze cu Neftchi Baku / AntenaSport
Adrian Mutu a plecat să semneze cu Neftchi Baku / AntenaSport

„Adrian Mutu este adus în Azerbaidjan pentru obiective măreţe. Antrenorul trebuie să o facă pe Neftchi campioană. Conducerea l-a instalat pe român pentru a atinge ţelul atât de mult visat.

Reclamă

Compatriotul lui Laurenţiu Reghecampf, dat afară de la echipă în iunie, a făcut promisiuni mari celor care conduc compania. Adrian Mutu şi-a asumat responsabilitatea de a face echipa campioană şi a promis, totodată, că se va califica în grupele Champions League.

Bineînţeles că nu cu mâinile goale! Antrenorul român a cerut mărirea bugetului, care va creşte de 1,5 ori”, au anunţat cei de la sportinfo.az, citaţi de digisport.ro.

Suma uriaşă pe care o primeşte Adrian Mutu la Neftchi Baku

Adi Mutu va semna un contract valabil pe doi ani, cu opţiune de prelungire pe încă un sezon. Îi va aduce cu el pe secunzii pe care i-a avut în Giuleşti.

Reclamă 4 / 0/3

Din cei 700.000 de euro, între 150 şi 200.000 de euro vor ajunge la oamenii din stafful lui Mutu, care se va alege în primul an cu o sumă cuprinsă între 500 şi 550.000 de euro.

Ţinând cont că la Rapid Mutu câştiga în jur de 150.000 de euro pe an, creşterea este una semnificativă, de aproape 400.000 de euro. Într-un an, azerii plătesc 10 salarii, astfel că Mutu va avea un salariu de 55.000 de euro.

Adrian Mutu urmează să îşi întâlnească noii jucători în cantonamentul din Rusia. Primul meci oficial îl va avea pe 27 iulie, în preliminariile Conference League. Neftchi se va duela cu câştigătoarea „dublei” Zeljeznicar – Dinamo Minsk.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:51 „Pitbull” Tony da Silva, euforic după victoria cu Hermannstadt: „Muream pe teren, mușcam din adversar”! Ce a spus de Măldărăşanu 17:49 „Nu mă interesează nicio speculație” Marius Măldărășanu a făcut scandal la interviu după Hermannstadt – Poli Iași 0-1! 17:25 UTA – FCU Craiova LIVE SCORE (18:00). Oltenii lui Mititelu sunt pe ultimul loc și nu își permit niciun pas greșit. Echipele 17:08 „E de la țară!” Gigi Corsicanu, atac total la adresa lui Paul Iacob! Nu l-a uitat, după ce a vrut să bată un fan 17:08 Poli Iaşi, victorie uriaşă cu Hermannstadt în lupta pentru rămânerea în Liga 1! Dinamo, foarte aproape de retrogradare 16:25 „S-a rupt orice legătură!” Alex Băluță s-a certat cu Alexandru Mitriță! Dezvăluirea surprinzătoare a jucătorului de la FCSB 16:13 Siyabonga Ngezana a dezvăluit care a fost cel mai greu moment din cariera lui: „Mă urmăreşte, încă doare” 15:42 EXCLUSIVDarius Olaru vrea să joace cu FCSB pe Ghencea, în cupele europene: „A fost o atmosferă extraordinară” 15:42 Kylian Mbappe a acceptat provocarea lui Usain Bolt de a se întrece într-o cursă de 100 de metri: „Probabil că nu am nicio şansă!” 15:42 Alex Băluţă, oferte din străinătate! A dezvăluit totul după ce a luat titlul cu FCSB! Vezi toate știrile
Citește și