Închide meniul

Obiectiv clar pentru Adrian Mutu la Neftchi Baku! Presa din Azerbaidjan: „Şi-a asumat responsabilitatea”

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 10 iulie 2023, 17:39 / Actualizat: 10 iulie 2023, 21:17

Obiectiv clar pentru Adrian Mutu la Neftchi Baku! Presa din Azerbaidjan: „Şi-a asumat responsabilitatea

Obiectiv clar pentru Adrian Mutu la Neftci Baku

Adrian Mutu / Profimedia

Obiectiv clar pentru Adrian Mutu la Neftchi Baku! După ce s-a despărţit de Rapid, Mutu îl va înlocui pe Laurenţiu Reghecampf la formaţia din Azerabidjan. Neftchi Baku a încheiat pe locul 3 sezonul trecut şi a pierdut finala Cupei cu Reghecampf pe bancă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Acum, conducerea celor de la Neftchi Baku se aşteaptă ca fostul antrenor de la Rapid să reuşească ce nu a reuşit Reghechampf. Mutu trebuie să câştige campionatul din Azerbaidjan şi să califice echipa în grupele Ligii Campionilor. Presa din Azerbaidjan a anunţat că Mutu a promis că va realiza aceste obiective, asta după ce a cerut şi mărirea bugetului.

Obiectiv clar pentru Adrian Mutu la Neftchi Baku! Presa din Azerbaidjan: „Şi-a asumat responsabilitatea”

„Adrian Mutu este adus în Azerbaidjan pentru obiective măreţe. Antrenorul trebuie să o facă pe Neftchi campioană. Conducerea l-a instalat pe român pentru a atinge ţelul atât de mult visat.

Compatriotul lui Laurenţiu Reghecampf, dat afară de la echipă în iunie, a făcut promisiuni mari celor care conduc compania. Adrian Mutu şi-a asumat responsabilitatea de a face echipa campioană şi a promis, totodată, că se va califica în grupele Champions League.

Bineînţeles că nu cu mâinile goale! Antrenorul român a cerut mărirea bugetului, care va creşte de 1,5 ori”, au anunţat cei de la sportinfo.az, citaţi de digisport.ro.

Reclamă

Suma uriaşă pe care o primeşte Adrian Mutu la Neftchi Baku

Adi Mutu este noul antrenor al lui Neftchi Baku. „Briliantul” s-a înţeles cu azerii şi urmează să fie prezentat în scurt timp. Îi va lua locul lui Laurenţiu Reghecampf, cel care a fost dat afară după ce a terminat pe locul 3 în ultima ediţie de campionat.

Potrivit sportinfo.az, nu mai există niciun dubiu în privinţa tehnicianului care va sta pe banca lui Neftchi. Şefii clubului i-au plătit deja clauza de reziliere de 200.000 de euro pe care o avea Mutu la Rapid.

Sursa citată anunţă că Adi Mutu a semnat un contract valabil pe doi ani, cu opţiune de prelungire pe încă un sezon. Îi va aduce cu el pe secunzii pe care i-a avut în Giuleşti.

Reclamă 4 / 0/3

Din cei 700.000 de euro, între 150 şi 200.000 de euro vor ajunge la oamenii din stafful lui Mutu, care se va alege în primul an cu o sumă cuprinsă între 500 şi 550.000 de euro.

Ţinând cont că la Rapid Mutu câştiga în jur de 150.000 de euro pe an, creşterea este una semnificativă, de aproape 400.000 de euro. Într-un an, azerii plătesc 10 salarii, astfel că Mutu va avea un salariu de 55.000 de euro.

Adrian Mutu urmează să îşi întâlnească noii jucători în cantonamentul din Rusia. Primul meci oficial îl va avea pe 27 iulie, în preliminariile Conference League. Neftchi se va duela cu câştigătoarea „dublei” Zeljeznicar – Dinamo Minsk.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:01 FCU Craiova – U Cluj LIVE SCORE (17:30). Oltenii continuă lupta pentru salvarea de la retrogradare 15:01 Iga Swiatek, după ce a distrus-o pe Sorana Cîrstea, la Madrid: „Ăsta a fost singurul lucru pe care l-am făcut” 14:25 Carlos Alcaraz, discurs superb despre Rafael Nadal: „Vreau să profit la maximum de Rafa” 13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni 13:38 România – Italia LIVE VIDEO (duminică, 20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:30 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 1-6, 1-6. Românca, demolată de numărul 1 WTA. „Sori”, fără replică la Madrid 13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner 12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” 12:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! Vezi toate știrile
Citește și