Închide meniul

Adrian Mutu, cuvinte uriaşe despre Radu Drăguşin, în Italia: "Sunt sigur că va ajunge un jucător de top"

Antena Sport Publicat: 17 ianuarie 2021, 10:32

Reclamă
Adrian Mutu, cuvinte uriaşe despre Radu Drăguşin, în Italia: "Sunt sigur că va ajunge un jucător de top"

ProfimediaImages

Radu Drăguşin e jucătorul lui Juventus

"Îi va fi foarte greu să joace la Juventus. Este un club grozav, unde presiunea este mare şi se aşteaptă performanţă maximă în fiecare an. Îl cunosc foarte bine pe Radu Drăguşin. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

L-am convocat la U21 în toamnă, înainte de debutul la Juventus, şi sunt sigur că va ajunge un jucător de top. Este serios, se antrenează bine şi este motivat să aibă succes", a spus fostul fotbalist al lui Juve, pentru tuttojuve.com.

Bonucci, De Ligt, Chiellini şi Demiral sunt numele dintre care poate alege Andrea Pirlo, care nici nu poate experimenta, ţinând cont de situaţia din Serie A. "Bătrâna Doamnă" nu mai domină întrecerea internă cum a făcut-o în ultimii ani, având de recuperat 7 puncte faţă de liderul Milan. 

Radu Drăguşin, debut ca titular la Juventus

Radu Drăgușin a fost titular în premieră pentru Juventus în meciul cu Genoa, din Cupa Italiei. Românul i-a avut alături, în defensivă, pe Chiellini și Demiral.

Radu Drăgușin are 18 ani și a ajuns la juniorii lui Juventus în 2018. El a bifat 17 apariții pentru echipa Primavera a bianconerilor. Cota sa de piață este de 800.000 de euro, conform transfermarkt.

Reclamă

La începutul anului, acesta a semnat un contract pe cinci ani cu bianconerii. Durata înțelegerii nu arată doar dorința italienilor de a paria pe tânărul căpitan al României U21, ci și enormul potențial al acestuia.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor 15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY 15:23 Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important!” Cu ce probleme de lot se confruntă 14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT Vezi toate știrile
Citește și