Închide meniul

Adrian Mutu, înfrângere categorică în turul 3 din Conference League! Misiune imposibilă la returul cu Beşiktaş

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 10 august 2023, 22:24

Adrian Mutu, înfrângere categorică în turul 3 din Conference League! Misiune imposibilă la returul cu Beşiktaş

Adrian Mutu, înfrângere categorică în turul 3 din Conference League!

Adrian Mutu, în timpul unui meci pe banca lui Neftchi Baku/ Profimedia

Adrian Mutu, înfrângere categorică în turul 3 din Conference League! Neftchi Baku a fost învinsă acasă, scor 1-3, de către Beşiktaş Istanbul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vincent Aboubakar a deschis scorul în minutul 14 pentru Beşiktaş, iar Jackson Muleka a majorat avantajul echipei din Istanbul în minutul 23.

Adrian Mutu, înfrângere categorică în turul 3 din Conference League!

Salih Ucan a marcat în minutul 62 pentru Beşiktaş şi a dus scorul la 3-0 pentru echipa antrenată de celebrul Senol Gunes.

Elevii lui Adrian Mutu au redus din handicap în minutul 79, prin Keelan Lebon. Ei vor avea însă o misiune imposibilă, după acest 1-3 acasă cu Beşiktaş.

În campionat Neftchi Baku a pierdut în prima etapă, cu Kapaz. Kapaz – Neftchi s-a încheiat 1-0.

Reclamă

Adrian Mutu a dat cărțile pe față, după plecarea de la Rapid: „Clubul a încasat bani pe urma mea!”

Adrian Mutu a dat cărțile pe față, după plecarea de la Rapid. Antrenorul a dezvăluit că giuleștenii au încasat o sumă de bani, după ce el a semnat cu Neftchi Baku, cu câteva zile înainte de startul sezonului de Liga 1.

Adrian Mutu a părăsit-o pe Rapid, după mai bine de un an petrecut pe banca giuleștenilor. „Briliantul” a semnat în această vară cu Neftchi Baku un contract valabil pe două sezoane.

Adrian Mutu a oferit primele declarații despre Rapid, după ce a plecat de pe banca clubului de sub Grant. Antrenorul a mărturisit că perioada petrecută alături de giuleșteni a fost una frumoasă, având un bilanț pozitiv pe banca echipei.

Reclamă 4 / 0/3

Tehnicianul a mai mărturisit că echipa a încasat suma de șase milioane de euro, cu el pe bancă, din vânzarea jucătorilor. În acest context, Mutu a dezvăluit că Rapid a încasat bani și pe urma plecării sale la Neftchi Baku.

De asemenea, Adrian Mutu a mai dezvăluit și ce planuri avea pe banca Rapidului, în noul sezon de Liga 1. Acesta își dorea să schimbe sistemul la echipa giuleșteană, pentru ca aceasta să nu mai fie previzibilă, pe fază de atac.

„Rapid a luat bani în tranzacţia asta”

O perioadă foarte bună, 27 de victorii și 12 egaluri în 54 de meciuri, cred că asta spune tot. Am adus 93 de puncte pentru Rapid într-un sezon și jumătate. Ne-am atins obiectivul principal, să jucăm în play-off.

Plus alte mici obiective, cum ar fi: am câștigat trei derby-uri din patru cu FCSB, am avut cea mai bună apărare din campionat, am promovat și tineri din academie, am dat golgheterul campionatului (n.r. Marko Dugandzic), veniturile clubului din vânzări de jucători au fost în jur de șase milioane de euro.

Sezonul ăsta voiam ca sistemul de bază să fie 3-5-2 ofensiv. După părerea mea, Rapid avea nevoie de o schimbare de sistem și de abordare, pentru a nu deveni previzibili.

Sezonul trecut am jucat, în afară de 3-5-2, toate sistemele și ideea mea era ca această echipă să devină completă la nivel tactic, să se poată adapta la orice sistem și să nu fim niciodată surprinși de așezarea tactică a adversarului.

Nu e adevărat (n.r.- că a plecat gratis de la Rapid). Am negociat cu clubul. Rapid a luat bani în tranzacția asta și eu consider că a fost foarte normal. E o afacere”, a declarat Adrian Mutu, conform iamsport.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
Vezi toate știrile
Citește și