Închide meniul

Adrian Ursea a răpus-o pe Marseille! Bayern, 4 goluri în inferioritate numerică. Lewandowski şi Haaland au făcut spectacol. Benzema, "dublă" şi assist pentru Real

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 20 martie 2021, 12:46

Adrian Ursea a răpus-o pe Marseille! Bayern, 4 goluri în inferioritate numerică. Lewandowski şi Haaland au făcut spectacol. Benzema, "dublă" şi assist pentru Real

profimediaimages

Meciuri tari în Europa

Update 20.00: Nice – Marseille 3-0. Victorie pentru echipa lui Adrian Ursea. Formaţia antrenorului român a câştigat la scor de neprezentare duelul de foc. Thuram, Gouiri şi Claude Maurice au marcat pentru gazde.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Update 19.00: Celta Vigo – Real Madrid 1-3. "Galacticii" au câştigat la scor duelul din deplasare. Benzema a fost omul meciului. Francezul a reuşit o "dublă" şi i-a pasat decisiv lui Asensio, care a închis tabela. Santi Mina a marcat golul gazdelor.

Update 18.24: Fluier final în meciurile lui Bayern şi Dortmund. Bavarezii au câştigat cu 4-0 duelul cu Stuttgart, în timp ce "galben-negrii" au obţinut doar un punct cu FC Koln.

Update 18.20:  FC Koln – Borussia Dortmund 2-2. Haaland şi-a salvat echipa, după ce a marcat în minutul 90. Norvegianul a reuşit "dubla" şi a ajuns la cota 21 în actualul sezon.

Update 18.02FC Koln – Borussia Dortmund 2-1. Jakobs îşi aduce echipa în avantaj.

Reclamă

Update 17.55: Celta Vigo – Real Madrid 1-2. Gazdele reduc din diferenţă prin Santi Mina.

UPDATE 17.45: Celta Vigo – Real Madrid 0-2. Benzema este de neoprit. Francezul a profitat de o eroare gravă în apărarea gazdelor şi şi-a trecut în cont "dubla"!

UPDATE 17.35: Celta Vigo – Real Madrid 0-1. Karim Benzema a înscris după o fază spectaculoasă reuşită de Toni Kroos.

Reclamă 4 / 0/3

UPDATE 17.15: FC Koln – Borussia Dortmund 1-1. Duda a restabilit egalitatea, din penalty!

Update 17.10: Bayern – Stuttgart 4-0. Hat-trick pentru Lewandowski! 

Update 17.00: Situaţie incrediblă la meciul lui Bayern! Alaba a fost eliminat în minutul 12, dar chiar şi aşa, Lewandowski, cu o "dublă", şi Gnabry au dus scorul la 3-0.

Update 16.34: GOLLL Dortmund! Haaland a deschis scorul în meciul cu Koln. Norvegianul a ajuns la cota 20 în actualul sezon.

Vezi AICI golul lui Haaland pentru 1-0

Reclamă

Update 16.30: A început etapa cu numărul 26 din Bundesliga. 

Lupta este strânsă în Bundesliga. Bayern este la un singur punct în fața lui RB Leipzig, ocupanta poziției secunde. Bavarezii vor primi vizita revelației campionatului, nou-promovata Stuttgart. Fosta echipă a lui Alexandru Maxim este pe locul 8 și visează la Europa League.

Bayern și Dortmund, în acțiune în Bundesliga

De cealaltă parte, Borussia Dortmund se luptă pentru locurile de Champions League. "Galbenii" sunt doar pe locul 5, dar îi despart numai două puncte de top 4. Dortmund se va deplasa la Koln, echipă implicată în lupta pentru evitarea retrogradării.

Real Madrid nu renunță la lupta pentru titlu în La Liga

Real Madrid este la șase puncte în urma liderului Atletico Madrid. Echipa lui Zinedine Zidane a câștigat un singur joc în ultimele trei etape. 

Madrilenii s-au impus greu în meciul precedent de campionat. Karim Benzema a înscris golul victoriei cu Elche în minutul 90+3.

Celta Vigo este pe locul 11. În tur, Real Madrid s-a impus cu 2-0. Celta nu i-a mai învins pe madrileni din ianuarie 2017.

Răzvan Marin și Adrian Ursea, meciuri tari

Răzvan Marin este implicat în lupta petru evitarea retrogradării. Cagliari este la un singur punct în spatele lui Torino, prima echipă deasupra liniei. Mijlocașul român este anunțat titular împotriva celor de la Spezia.

Nice, echipa antrenată de românul Adrian Ursea, va primi vizita unuia dintre granzii Franței, Marseille. Nice este pe locul 12. De cealaltă parte, Marseille este pe 5 și visează la Champions League. 

Meciurile zilei în Europa

Nice – Marseille 3-0

Bayern – Stuttgart 4-0

Koln – Dortmund 2-2

Celta – Vigo – Real Madrid 1-3

Recomandări
  • Lewandowski a făcut show pentru Bayern
  • Celta Vigo - Real Madrid 1-3

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:30 LIVE VIDEOCalificările pentru sprint sunt ACUM, pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY! Programul complet al Marelui Premiu al Chinei 10:21 „Comportamentul lui a fost de vină!” Marcel Răducanu, mesaj acid despre transferul lui Florinel Coman în Qatar! 10:10 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele probabile 10:06 Ianis Hagi, gata să se transfere definitiv de la Rangers: „A fost uitat!” Anunţ despre varianta Galatasaray 9:34 Emma Răducanu a revenit la forma maximă! S-a calificat în sferturi la Stuttgart şi va avea un duel „de foc” cu Iga Swiatek 9:31 „Va fi făcut sfânt!” Dumitru Dragomir, mesaj despre planul lui Gigi Becali! A făcut plecăciuni în fața patronului de la FCSB 9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari 9:10 Semnal de alarmă pentru FCSB, înaintea transferului lui Florinel Coman în Qatar: „Nu va fi uşor!” Sfat pentru Gigi Becali 8:51 VIDEOScene incredibile la Marele Premiu al Chinei! Gazonul a luat foc în timpul antrenamentelor! Steagul roșu s-a ridicat imediat 8:44 „Joacă două meciuri pe an!” Jucătorul cu care Gigi Becali vrea să dea lovitura, făcut praf: „Cine l-a văzut fotbalist?” Vezi toate știrile
Citește și