Închide meniul

"Adu-l pe Messi!" Cum ar putea Leo să scrie istorie în locul unde Maradona a fost zeu!

Reclamă

Gal Dorin Publicat: 30 august 2020, 16:49

"Adu-l pe Messi!" Cum ar putea Leo să scrie istorie în locul unde Maradona a fost zeu!

Angeli / AFTONBLADET BILD / AGENCE ANGELI

Leo Messi şi Diego Maradona

La curent cu situaţia din Catalunia, fanii lui Napoli i-au cerut patronului Aurelio De Laurentiis să facă istorie şi să îl aducă pe argentinian pe San Paolo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fanii lui Napoli: "Adu-l pe Messi!"

Patronul clubului, producătorul Aurelio De Laurentiis, a fost abordat pe stradă de fanii echipei care au început să scandeze numele lui Messi şi să îi ceară să îl aducă pe acesta la Napoli.

Celălat fotbalist uriaş al Argentinei, Diego Maradona, este venerat pe San Paolo după ce a scris istorie câştigând două titluri în Serie A.

Leo Messi poate merge pe urmele lui Diego Maradona

În 1984, Diego Maradona pleca de la Barcelona în urma unor certuri cu conducerea grupării blaugrana şi ajungea la Napoli pentru o sumă de 10,5 milioane de dolari, un record de necontestat la acea vreme.

Reclamă

Maradona a fost primit de 75.000 de oameni la prima apariţie pentru echipă şi a devenit o adevărată legendă pentru napolitani, cucerind două titluri, o cupă a Italiei, o supercupă naţională şi cupa UEFA.

În prezent, La Liga a anunţat că Messi nu poate pleca liber de contract de la Barcelona de astăzi şi orice club care îl doreşte trebuie să achite clauza-record de 700 de milioane de euro.

”La Liga dorește să clarifice acest lucru, după ce a analizat actele:

Reclamă 4 / 0/3

1) Contractul este în vigoare și are o clauză de reziliere care se aplică în cazul în care Lionel Messi decide să încheie unilateral contractul.

2) În conformitate cu prevederile regulamentare, La Liga nu va elibera permisiunea de joc pentru jucător, dacă nu va fi plătită suma prevăzută în clauza respectivă”, precizează comunicatul spaniolilor.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:40 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și