Închide meniul

AEK – Lamia, LIVE VIDEO în AntenaPLAY, 21:30! Victorii în prima etapă pentru ambele echipe

Publicat: 24 august 2024, 12:37

Reclamă
AEK – Lamia, LIVE VIDEO în AntenaPLAY, 21:30! Victorii în prima etapă pentru ambele echipe

AEK - Lamia, LIVE VIDEO în AntenaPLAY, 21:30

Jucătorii de la AEK, în timpul unui meci/ Profimedia

AEK – Lamia, duelul din etapa a doua din campionatul Greciei, se vede live video în AntenaPLAY, de la ora 21:30! Ambele echipe au înregistrat victorii, în prima rundă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cele mai tari meciuri din campionatul Greciei se văd live în AntenaPLAY. Din runda a doua, trei partide vor fi live în platforma noastră.

Abonații AntenaPLAY pot vedea AICI meciurile din campionatul Greciei

AEK – Lamia, LIVE VIDEO în AntenaPLAY, 21:30

Vicecampioana Greciei bifează al doilea meci consecutiv pe teren propriu, în startul acestui sezon. AEK a învins-o pe OFI Crete în prima rundă, cu scorul clar de 3-0. Garcia, Pilios și Zuber au marcat pentru formația din Atena.

De cealaltă parte, și Lamia a început cu o victorie noul sezon din Grecia. Formația pregătită de cipriotul Marinos Satsias s-a impus în duelul din deplasare cu Patetolikos, cu scorul de 1-0. Unicul gol al partidei a fost marcat de Vlachomitros, în repriza a doua.

Reclamă
Reclamă

În sezonul trecut, AEK s-a impus fără emoții în toate confruntările cu Lamia. Vicecampioana a câștigat cu 3-0 și 3-1 confruntările din sezonul regulat, și cu 4-0 și 3-0 partidele din play-off.

Pe lângă duelul AEK – Lamia, în AntenaPLAY se vor mai vedea live alte două meciuri din runda a doua a campionatului Greciei. Duminică, de la ora 20:30, campioana PAOK se va duela cu Panetolikos, iar de la ora 21:00, Panathinaikos va primi vizita celor de la Levadiakos.

Ruşii au anunţat că Răzvan Lucescu va fi demis de la PAOK. Răspunsul oficial al campioanei Greciei

Ruşii au anunţat că Răzvan Lucescu va fi demis de la PAOK. Jurnalistul rus Ivan Karpov a susţinut că demiterea antrenorului român de la campioana Greciei este iminent.

Reclamă

Rusul a adus şi detalii legate şi de înlocuitorul lui Răzvan Lucescu. Vladan Ivic ar fi cel care ar reveni la echipa pe care a antrenat-o un an şi jumătate, în perioada 2016-2017.

PAOK a lansat un anunţ oficial prin vocea ofiţerului de presă. „Am auzit şi am citit despre asta toată vara. Această ştire poate primi titlul de gafa epică a anului”, a spus oficialul campioanei en-titre.

O astfel de decizie pare greu de luat de către şefii lui PAOK, mai ales că echipa a câştigat titlul în stagiunea precedentă şi se află cu un pas în Europa League, după 4-0 cu Shamrock, în turul play-off-ului.

Reclamă

Se va califica FCSB în grupele Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
15:45

LIVE VIDEOCalificările din Marele Premiu al Țărilor de Jos, ACUM, Antena 3 CNN și AntenaPLAY! Luptă încinsă pentru pole-position

15:41

FotoAlexandru Tudor a revenit în arbitraj la 52 de ani! Cum arată acum „Brad Pitt de România”

15:17

Tottenham – Everton (17:00) și Parma – AC Milan (19:30) LIVE SCORE! Duel „de foc” pentru Dennis Man și Valentin Mihăilă

14:59

„E grav” Reacţia lui Ion Crăciunescu după ce Darius Olaru şi-a aflat pedeapsa pentru cartonaşul roşu din meciul cu Poli Iaşi!

14:36

Rapid, aproape de primul transfer din mandatul lui Şumudică! Conducerea clubului din Liga 1 a confirmat discuţiile: „M-a sunat”

14:25

„Ianis are oferte din Liga 1?” Răspunsul dat imediat de Gică Hagi, după ce fiul lui a apărut pe lista Rapidului

1 VIDEOFarense – Sporting 0-5. Campioana en-titre a făcut spectacol şi rămâne lider în Portugalia! Gyokeres a reuşit un hattrick! 2 FotoDavid Popovici, surprins la volanul unei maşini de 4 ori mai scumpă decât cele primite de la Ion Ţiriac! Imagini de senzaţie 3 Poli Iaşi – Rapid 1-2. Marius Şumudică a debutat cu o victorie pe banca giuleştenilor, după un meci dramatic 4 A primit cadou maşina electrică de la Ion Ţiriac şi nu a mai stat pe gânduri după ce s-a urcat în ea. Decizia radicală luată 5 „Total nedrept!” Fiul lui Ion Ţiriac, reacţie furibundă în scandalul momentului din sport 6 FotoUn tânăr fotbalist român a murit într-un grav accident rutier! Tocmai debutase la noua lui echipă
Citește și