Închide meniul

„Ar fi fost mai bine dacă pleca mai devreme!” Juventus se bucură că a scăpat de Cristiano Ronaldo. „Arătăm mai mult ca o echipă!”

Alexandru Ivan Publicat: 21 octombrie 2021, 17:50

Reclamă
„Ar fi fost mai bine dacă pleca mai devreme! Juventus se bucură că a scăpat de Cristiano Ronaldo. „Arătăm mai mult ca o echipă!

Juventus se bucură că a scăpat de Cristiano Ronaldo

Profimediaimages

Juventus a început slab sezonul în Serie A și avea doar două puncte după primele patru etape. Bianconerii și-au revenit apoi miraculos, adunând șapte victorii din ultimele opt meciuri disputate în toate competițiile.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Juventus se bucură că a scăpat de Cristiano Ronaldo

Căpitanul Giorgio Chiellini a recunoscut că, deși plecarea lui Ronaldo a produs un șoc la echipă, Juventus și-a recâștigat forța grupului.

„Cristiano avea nevoie de o echipă care să poată juca pentru el, pentru că atunci când găsește o astfel de echipă este decisiv. A demonstrat-o în ultimele luni și a arătat-o și ​​în cei trei ani în care a fost alături de noi.

La Juventus s-a creat un program de promovare a tinerilor. Dacă Ronaldo ar fi rămas, ar fi adus valoare echipei, dar s-ar putea că el acum să se gândească mai mult la prezent decât la viitor.

A plecat pe 28 august, ar fi fost mai bine pentru noi dacă pleca mai devreme. Este ceva pentru care am plătit, a fost un șoc că am rămas brusc fără el. În opinia mea, am plătit pentru asta cu propriile puncte. Dacă ar fi plecat pe 1 august, am fi avut timp să ne pregătim mai bine”, a spus Giorgio Chiellini, potrivit DAZN.

Reclamă

În ultima partida, „Bătrâna Doamnă” a trecut cu 1-0 de Zenit Sankt Petersburg, în UEFA Champions League. Juventus e lider în grupa H, cu maximum de puncte după trei meciuri, învingând-o chiar și pe deținătoare trofeului, Chelsea.

În Seria A, după ajunsese pe locurile din zona retrogradării, Juventus a urcat pe poziția a șaptea, dar rămâne la 10 puncte în spatele liderului Napoli, care are punctaj maxim după opt etape.

Leonardo Bonucci: „Arătăm mai mult ca o echipă acum!”

Și Bonucci, partenerul din defensivă a lui Chiellini, e de părere că lui Juventus îi este mai bine fără Cristiano Ronaldo.

Reclamă 4 / 0/3

„În ultima perioadă am pierdut acest spirit de echipă la Juve. Am avut în echipă un mare campion, pe CR7, și am vrut mereu să-l punem în valoare, crezând că poate rezolva toate meciurile. Acum, arătam mult mai mult ca o echipă”, a spus și Bonucci, potrivit Football Italia.

Cristiano Ronaldo s-a transferat de la Juventus la Manchester United cu câteva zile înainte de finalul perioadei de mercato, pentru aproximativ 23 de milioane de euro.

Până acum, portughezul a înscris șase goluri în nouă meciuri disputate de la revenirea pe Old Trafford.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:31 LIVE VIDEORomânia – Japonia se joacă ACUM în AntenaPLAY. Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 13:17 Cursa de sprint de la Marele Premiu din Miami, 19:00, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 13:07 „Îmbătrânește urât! El e tatăl Cooperativei” Atac total la adresa lui Mircea Lucescu, după acuzațiile incredibile de blat 12:56 Noi detalii despre starea lui George Pușcaș, după operație! Veste importantă pentru Edi Iordănescu, înainte de EURO 12:10 „E fratele meu mai mic!” Dennis Man, mesaj superb despre relația cu Valentin Mihăilă! A vorbit și despre echipa națională 11:34 „E numărul 1 de departe” Marius Șumudică știe cine trebuie să apere poarta României la EURO! Mesaj direct pentru Edi Iordănescu 11:05 Sporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă de la 17:30. Spectacol în Liga Portugal 11:03 „Instanța spune că e primul titlu al FCSB-ului!” Ce a spus Adi Popa despre șansele ca echipa lui Gigi Becali să revină în Ghencea 10:38 Leeds – Southampton LIVE VIDEO în AntenaPLAY (14:30). „Păunii”, la ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League 10:33 U Cluj – Dinamo, 20:00, LIVE TEXT. „Câinii”, obligați să câștige pentru a mai spera la salvarea de la retrogradare Vezi toate știrile
Citește și