Închide meniul

Ajutorul uriaş primit de Dan Petrescu de la Carlo Ancelotti: „Cu el sunt mai apropiat, mi-a spus tot!”

Alex Masgras Publicat: 6 februarie 2024, 18:40

Reclamă
Ajutorul uriaş primit de Dan Petrescu de la Carlo Ancelotti: „Cu el sunt mai apropiat, mi-a spus tot!

Neluţu Varga, euforic după ce l-a convins pe Dan Petrescu să revină la CFR Cluj

Dan Petrescu, în timpul unei conferinţe de presă / Hepta

Ajutorul uriaş primit de Dan Petrescu de la Carlo Ancelotti a fost dezvăluit de antrenorul român în presa din Coreea de Sud. „Bursucul” o antrenează pe Jeonbuk şi a vorbit cu jurnaliştii sud-coreeani despre principiile sale de joc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Petrescu a oferit detalii despre filosofia sa şi a recunoscut ce discuţii a avut cu antrenori precum Carlo Ancelotti sau Roberto De Zerbi despre cât de importantă este defensiva.

Ajutorul uriaş primit de Dan Petrescu de la Carlo Ancelotti

Carlo Ancelotti, antrenorul lui Real Madrid, i-a oferit sfaturi preţioase lui Dan Petrescu. Antrenorul italian pune pe primul loc apărarea, pentru a putea crea un echilibru în echipă. Acelaşi lucru l-a auzit şi din partea unui alt italian, Roberto De Zerbi, fostul jucător de la CFR Cluj şi actualul antrenor de la Brighton:

„M-am întâlnit cu antrenorul lui Brighton, Roberto De Zerbi, și am avut o discuție. Antrenorul lui Brighton mi-a spus că apărarea este fundamentală și că abia după aceea ar trebui să exersăm în ofensivă.

De asemenea, Carlo Ancelotti, cu care sunt mai apropiat, mi-a vorbit și el tot despre defensivă. Trebuie să stabilizezi echipa și pe urmă să ataci, ai nevoie să creezi echilibru. Toate cluburile mari procedează așa. Dacă echilibrul nu este corect, vor apărea cu siguranță dificultăți”, a declarat Dan Petrescu, pentru cotidianul sud-coreean Chosun, citat de gsp.ro.

Reclamă

Dan Petrescu: „Cupa Asiei este cu adevărat dificilă”

Dan Petrescu a avut numai cuvinte de laude la adresa campionatului din Coreea de Sud, dar şi la adresa Cupei Asiei, competiţie care se vede LIVE în AntenaPLAY. Bursucul a dezvăluit ce obiective are la Jeonbuk şi ce speră să se întâmple la turneul final continental:

„Atunci pot arăta performanțe stabile. N-a existat nicio presiune externă asupra fotbalului meu în Coreea de Sud. M-am adaptat la schimbările din sezonul trecut și acum jucătorii lucrează din greu cu mine. K-League e un campionat foarte greu. Dar noi muncim și mai mult pentru a obține rezultate bune.

Cupa Asiei este cu adevărat dificilă. În cariera mea de jucător am evoluat și la Mondiale, și la Euro. Ceea ce sper este ca naționala Coreei de Sud să ia titlul și jucătorii mei de la lot să nu revină accidentați”, a mai spus Dan Petrescu.

Reclamă 4 / 0/3

Tot în AntenaPLAY, echipa lui Dan Petrescu va juca pentru un loc în optimile Ligii Campionilor Asiei, cu Pohang Steelers, la jumătatea lunii februarie.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:32 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou record uriaş după ce a reuşit un hattrick pentru Al Nassr. Obiectivul uriaş al starului portughez 10:17 Lionel Messi, gol și cinci pase decisive într-o singură repriză! A „distrus” două recorduri și i-a uluit pe americani 9:52 Reacţia surprinzătoare a lui Max Verstappen după ce va pleca din pole position la Miami: „Nu e chiar distractiv” 9:46 Vinicius, ironie devastatoare pentru un star al Barcelonei! Reacție virală după ce Real Madrid a devenit campioana Spaniei 9:24 Florin Prunea s-a prăbuşit emoţional după dezastrul de la Dinamo: „E teribil! Inadmisibil!” 9:02 Mihai Stoica, verdict cumplit pentru Dinamo: „A cam retrogradat!” 4
mai
22:45
VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00)
4
mai
22:35
Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!”
4
mai
22:20
Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!”
4
mai
22:02
Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic
Vezi toate știrile
Citește și